Гардероби класически стил

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Camelgroup
Описание     Спецификация Техническа информация » Материали - MDF Допълнителна информация » Предлага се в цвят - IVORY / WALNUT » Гаранция 2 год. » Производител: Camelgroup S.R.L, 100% Произв..
2 350.00 лв
Производител: Camelgroup
Описание     Спецификация Техническа информация » Материали - MDF / Слонова кост финиш » Механизъм за плавно затваряне, BLUM Допълнителна информация » Предлага се в цвят - IVORY » Гаранция 2 ..
3 887.00 лв
Производител: Camelgroup
Описание     Спецификация Техническа информация » Материали - MDF / Античен бял финиш » Механизъм за плавно затваряне, BLUM » Врати с тапицерия - NABUCK 12 Допълнителна информация » Предлага ..
3 210.00 лв
Производител: Camelgroup
Описание     Спецификация Техническа информация » Материали - MDF Допълнителна информация » Предлага се в два цвята - WHITE ASH / CHERRY WOOD » Декоративен кант » Плъзгащи врати » Гара..
3 905.00 лв
Производител: SILIK
ART. 784 (SELENE) Шкаф с огледало 70*115 см.   ..
Направете запитване*

Класическите гардероби, които фирма Норт Стил предлага са със 100% италиански произход. Като всяка класическа вещ, гардеробите в класически стил са винаги на мода. Те са прочути със своята здравина и висококачество, тъй като са изработени изцяло от масивна дървесина. Поддържката на мебелите от масив е по-сложна, но затова пък те са с по-дълъг живот. Такива са и италианските класически гардероби

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)