Италиански гардероби с плъзгащи врати

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Обзавеждане за спалня - Съвременни гардероби с плъзгащи врати Стилни, елегантни и оптимизиращи пространството до неузнаваемост, италиански гардероби с врати Liscia 22 са готови да ви очароват мигновено. Те са част от иновативна серия мебели, създа..
4 289.00 лв
Мебели от Италия - Съвременни гардероби със плъзгащи врати, CUBI Плавното и равномерно отваряне и затваряне на вратата при модерни гардероби CUBI е същинско удоволствие, а визията им е стилна, съвременна и същевременно неповторимо елегантна. Стъкл..
Направете запитване*
Съвременни гардероби от Италия с плъзгаща врата, Terna Основна цел на доказаният италиански производител е да предложи на своите клиенти на първо място удобство, иновативен дизайн и изключително високо качество. Всеки един от тези признаци открива..
4 065.00 лв
Италиански мебели за спалня - Модерни гардероби, SPLIT Двете удобни плъзгащи врати, практично снабдени с минималистични профилни дръжки на италиански гардероби SPLIT привличат внимание отдалеч. Тук на първо място е функционалността и оптимизи..
Направете запитване*
Мебели за спалня - Елегантни гардероби с плъзгащи врати, MAYA Семпла привлекателна визия, голямо пространство за съхранение, плъзгаща врата и метални профилни дръжки, какво повече искаме от гардероба у дома? Италиански гардероби MAYA са специ..
Направете запитване*
Модерни гардероби с плъзгащи врати, Figur Създадени за да разчупят стереотипите, тези италиански гардероби не се подчиняват на правилата и геометрията. Именно това доказват смелите акценти и разминаващите се линии по вратите. Удобството тук е плъз..
4 580.00 лв
Модерни италиански гардероби с плъзгащи врати, PATIO На пръв поглед визията на гардероби от Италия PATIO е комплексна и сложна, но ако се вгледате малко по-обстойно ще откриете че всъщност е доста семпла и практична. Освен, че са специално пр..
Направете запитване*
Мебели за спалня - Съвременни гардероби с плъзгащи врати, VISTA Модерен дизайн и неприкрита практичност – тези две определения описват до съвършенство стилната визия на италиански гардероби VISTA. Техните прави изчистени линии, добре оп..
Направете запитване*
Мебели от Италия - Модерен гардероб с плъзгаща врата, Trio Италианските дизайнери определено са надминали всякакви граници, създавайки една уникална и съвременна мебел за спалнята. Модерни италиански гардероби с плъзгащи врати се открояват със сво..
4 143.00 лв
Мебели за спалня - Италиански гардероби с плъзгащи врати, RIGA Модерни гардероби RIGA са перфектният избор за обзавеждане на спални без значение от размера и типа на пространството. Те са специално проектирани да го оптимизират, като във вътр..
Направете запитване*
Модерни гардероби с компланарна система на затваряне, GOLA Втората версия на серията италиански гардероби GOLA е удобно снабдена с плъзгащи врати и компланарна система за плавно, подравнено и плътно затваряне.  Иновативният детайл допълв..
Направете запитване*
  Техническа характеристика » Общи размери: 2800 x 620 x 2578 мм » Врати / дръжки: Eina door / Crea » Финиши: Ossidato wood melamine, Tortora melamine, Основа - Greyge Допълнителна информация » Страна..
4 281.00 лв
Модерни гардероби с плъзгаща врата, Filo Пригответе се да ви представим едни изключително удобни и модерни гардероби, който освен че се откроява с елегантна визия, но и притежава способността да оптимизира пространството. Семпла визия, подход..
3 924.00 лв
Италиански гардероби с плъзгащи врати, VISUAL Иновативният дизайн и уникалната функционалност на гардероби, произведени в Италия VISUAL ще ви накарат да ги сложите като №1 в списъка си с покупки. Освен това, те впечатляват със съвременна и модерна..
Направете запитване*
Модерни гардероби от Италия, ARKA Съвременната визия на елегантни гардероби ARKA няма как да остане незабелязана. Модерният дизайн, създаден с висококачествени материали и с труда на доказани мебелни дизайнери. ARKA е специално създадена за е..
Направете запитване*
Елегантни гардероби с плъзгащи врати, GOLA Серията на италиански гардероби GOLA е тука за да ни впечатли максимално с прелестна външност и удобна практичност. Този модел се предлага с удобни С-образни профили на отваряне на плъзгащите врати с..
5 856.00 лв
Гардероби от Италия с врати, Dave Дървесните мотиви придават едновременно нотки на топлина и съвременност. Модерни гардероби с плъзгащи врати са подходящи за всеки тип пространство без значение от размера. Те са изключително функционални и оп..
3 971.00 лв
Италиански гардероби с врати, Trio Елегантни дървесни мотиви отстрани и огледални повърхности в средата. Модерни гардероби с плъзгащи врати определено ни изненадват с иновативен стил и удобство. Зад изключително привлекателната им фасада се крие ..
6 969.00 лв

Съвременни гардероби с плъзгащи врати, способни да внесат неповторим стил в спалнята

Време е да ви представим една неустоима и удобна мебел с множество функционалности и може би една от най-значимите у дома. Става въпрос за гардероба – специалното кътче на всеки един от нас, в което съхраняваме своят стил на чисто и сигурно място. Хубаво е когато той е организиран, удобен и модерен. Представяме ви специална категория от най-открояващите се елегантни гардероби с плъзгащи врати.
 

Качество, визия и удобство в едно с гардероби с плъзгащи врати от Италия

Най-важната част от обзавеждането на спалнята започва с изборът на правилното легло, но не свършва с него. Втора по важност мебел се нарежда гардеробът, като неговото значение е също толкова голямо. Всички италиански гардероби в категория Плъзгащи врати са разработени по специален проект за оптимизация на пространството у дома. Те ви предоставят добре организирано вътрешно място, без да заемат такова в спалнята. Отлично решение, особено в случаите с ограничени пространства.
 

Време е да се развихрите в персонализацията на италиански гардероби с плъзгащи врати

Нежните и неутрални лак финиши на базовата версия гардероби не ви допадат? Искате да заложите на свой собствен стил? Разбира се, че можете да го направите с помощта на богатото разнообразие от опции за персонализиране към всеки един от всички тези модерни гардероби. Възползвате се сега, ние очакваме Вашият избор!

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)