Двуетажни легла

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Италианско детско обзавеждане START P21 Модерна модулна система START P21 е подходяща за малки деца и е идеално решение за оптимизиране на пространството у дома. Всеки един елемент от модулната система е подбран така, че да предостави значително п..
9 138.00 лв
Италианско детско обзавеждане с двуетажно легло START S28 Осигуряването на комфортно пространство за две деца в една стая е истинско предизвикателство  за всеки родител. Идеалното решение можете да откриете в оптимизиращите пространството меб..
9 201.00 лв
Съвременно детско обзавеждане с двуетажни легла START S29 С малко помощ от италианският производител с лекота ще успеете да обзаведете детската стая съвременно, с оптимизиращи пространството мебели. Представяме ви италианско детско обзавеждане STA..
8 386.00 лв
Модерно обзавеждане за детска с двуетажни легла START S30 Стилно ъглово обзавеждане за детска, което ще ви спести място и ще предложи отлична функционалност за пълноценно ежедневие. В базовите си финиши модерно детско обзавеждане START S30 е подхо..
8 392.00 лв
Италианско детско обзавеждане с двуетажни легла START S35 Съвременно обзавеждане за детска START S35 е на път да разчупи всякакви представи. Свикнали сме да си представяме, че спестяващите пространството мебели ни ограничават. Случаят определено н..
7 896.00 лв
Модерно обзавеждане с двуетажни легла за детска START S33 Идеалното предложение за ограничени пространства е съвременно детско обзавеждане START S33. То е подходящо за ъгъл, като включва модерни и оптимизиращи пространството единици. Семплите фини..
6 829.00 лв
Италианско детско обзавеждане с двуетажни легла START S32 Модерно детско обзавеждане START S32 е на път да разчупи представите за оптимизиращите пространството мебели. Тук елегантността е водеща, допълвана от отлична функционалност. Благодарение н..
7 783.00 лв
Дизайнерско обзавеждане с двуетажни легла за детска START S31 На път сме да ви представим едно модерно предложение за обзавеждане на детска стая, на което трудно ще устоите. Основната мисия на италианско детско обзавеждане START S31 е да ви помогн..
5 823.00 лв

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)