Детско обзавеждане

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Колекция съвременно детско обзавеждане START T11 Подходящо както за момчета, така и за момичета, елегантно обзавеждане за детска стая START T11 предоставя изключително възможности и свежест. Колекцията включва модулен L-образен гардероб с етажерка..
8 714.00 лв
Цялостно обзавеждане за детска START T02 Съвременно детско обзавеждане START T02 е перфектният избор за ограничени пространства, както и такива с ъгли и ниши. Комплектът включва единично легло, бюро, шкафче с две чекмеджета, метални етажерки, голя..
8 410.00 лв
Италианско модулно обзавеждане за детска START P25 В базовата си версия на изображението на съвременни модулни системи за детска START P25 са подходящи за момичета на различни възрасти. Тук ще откриете иновативен баланс между семпли финиши, оптими..
7 884.00 лв
Съвременно юношеско обзавежданеTerra 26 Представяме ви италиански модулни системи Terra 26, създадени за цялостно обзавеждане на юношеска стая. Те ви предоставят изключителна свобода на избор, като наред с това са готови да предоставят отлична фун..
8 698.00 лв
Съвременни модулни системи за детска Terra 20 Цялостното обзавеждане за детска стая ви позволява повече свобода на избор и възможности да преобразите атмосферата в стаята на вашият тийнейджър. С модерно юношеско обзавеждане Terra 20 избирате свежи..
5 853.00 лв
Съвременно детско обзавеждане START T04 Италианско обзавеждане за детска START T04 изкушава с модерни визии и покрития в семпъл тон, създаващ настроение. Комплектът включва единично легло с чекмеджета, бюро, метална етажерка и отворен гардероб с м..
10 108.00 лв
Обзавеждане за детска от Италия START T03 Съвременната семплота, с която се откроява модерен детски сет START T03 определено заслужава специално внимание. Тук имаме обширно единично легло, етажерки, отделна единица за TV, гардероб и отворен килер ..
8 410.00 лв
Съвременно детско обзавеждане START T12 Иновативната визия на колекция детско обзавеждане START T12 вдъхновява всеки естет и почитател на функционалното, допълнено с обилна доза комфорт. Едни изключително добре подбрани мебели от Италия, с които о..
6 957.00 лв
Италианско детско обзавеждане START P21 Модерна модулна система START P21 е подходяща за малки деца и е идеално решение за оптимизиране на пространството у дома. Всеки един елемент от модулната система е подбран така, че да предостави значително п..
9 138.00 лв
Модулно обзавеждане за детска от Италия START P16 Напредъкът в обзавеждането са италиански модулни системи START P16. Цялостно обзавеждане за детска стая, което ще ви спести време, усилия и финансови средства. Отлично подбраните функционални едини..
5 728.00 лв
Колекция детско обзавеждане от Италия START T15 Италианско детско обзавеждане START T15 е подходящо както за момчета, така и за момичета. Ще го откриете в базови неутрални финиши и е способно да предостави отлична функционалност и оптимизация в де..
8 692.00 лв
Колекция обзавеждане за детска от Италия START T10 Съвременно детско обзавеждане START T10 е подходящ избор за ограничени пространства, на които им са необходими оптимизиращи пространството мебели. Покритията са семпли и изключително подходящи за ..
6 125.00 лв
Модерно юношеско обзавеждане Terra 01 Новата колекция на любимият ни италиански производител вече е тук и ще ви шашне безкомпромисно с огромно разнообразие от различни модели. Като за начало ви представяме италианска модулна система Terra 01 в све..
7 881.00 лв
Италианско детско обзавеждане с двуетажно легло START S28 Осигуряването на комфортно пространство за две деца в една стая е истинско предизвикателство  за всеки родител. Идеалното решение можете да откриете в оптимизиращите пространството меб..
9 201.00 лв
Модерно обзавеждане за детска START T01 Цялостното обзавеждане за детска стая е създадено с цел да улесни Вас – родителите. За това без да губим повече време ви представяме италиански детски сетове START T01. Обзавеждането е подходящо за мом..
7 120.00 лв
Модерно обзавеждане за юношеска стая Terra 12 Практичността при италиански модулни системи Terra 12 е водеща, следвана плътно от нежни финиши и покрития, избрани специално за да впечатляват окото с уют. Обзавеждането е подходящо както за момичета,..
9 229.00 лв
Цялостна модулна система за юношеска стая Terra 10 Нотки на традиционност и съвременна функционалност излъчва модерно юношеско обзавеждане Terra 10. Тук отделните мебели са така проектирани, че заедно да сформират перфектен балансиран синхрон, опт..
8 921.00 лв
Модерно италианско обзавеждане за детска Terra 25 Съвременно юношеско обзавеждане Terra 25 се откроява стилно с топли финиши, подходящи както за момчета, така и за момичета. Модулната система ви предоставя възможност за цялостно обзавеждане на ста..
5 728.00 лв

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)