Информация за доставка

Срокът за доставка на поръчаните от Вас артикули се определя от това дали поръчаните артикули са налични или изискват индивидуална поръчка.

I. СКЛАДОВА НАЛИЧНОСТ
1. Ако продуктите са налични на склад, Ви предлагаме възможност да видите на живо избрания от Вас артикул в нашия магазин или мострената ни зала на адрес: гр. Бургас, к-с Славейков, бл. 126, етаж 2 Магазин 16

В този случай доставката е в рамките на 5 работни дни или след уговорена дата за доставка. Тя е безплатна на територията на Република България. Изключение правят продуктите, които са с намалена цена. Тогава доставката се заплаща от клиента.


II. ИНДИВИДУАЛНА ПОРЪЧКА

1. Ако продуктите изискват индивидуална поръчка, е необходимо да се предвиди срок за изработка и доставка, който варива, според различните продукти.
1.1 За мебели налични на склад на фабриката производител - срок за доставка от 1 до 3 седмици
1.2 За аксесоари и декорация за дома - срок за доставка от 1 до 3 седмици
1.3 За осветителни тела - срок за доставка от 1 до 4 седмици
1.4 За всички останали мебели - срок за доставка от 4 до 6 седмици. Изключения правят някои серии от класически мебели и такива в стил Барок, както и някои дивани, които изискват от 6 до 9 седмици срок за доставка. За Ваше улеснение, в спецификацията на всеки един продукт сме посочили срока за доставка.

* При сума над 500,00 лв получавате безплатна доставка на територията на Република България.


III. ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

1. Доставка на стоки, закупени от www.northstyle-bg.com се осъществява: до врата* на апартамент или офис (за сгради с работещ асансьор и притежаващи акт 16), до вход на жилищна сграда (когато последната не притежава акт 16 и/ или работещ асансьор), както и до врата на къща (важи за къщи без дворно място ), до врата на двор (за къщи с дворно място) или до офис на спедитор.

* При поръчка с тегло над 25 кг, доставката се осъществява до вход на жилищна сграда.

2. Доставчикът не носи отговорност за закъснение в случай, че то се дължи на куриер или друг доставчик.
3. Стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Получателя/Клиента или упълномощено от него лице по време на доставката.
3.1 В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Доставчикът не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока.
3.2 Получателят/Клиентът трябва незабавно да уведоми куриера за евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка.
3.3 Получателят/Клиентът следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера, в който да бъдат детайлно описани констатираните дефекти и незабавно да се свърже с Доставчика на мобилен телефон на www.northstyle-bg.com  +359 876 888 244
3.4 При липса на забележки от страна на Получателя/Клиента, при приемане на доставката, всички и всякакви последващи претенции за външни видими дефекти по получената стока се считат за неоснователни и не следва да бъдат удовлетворявани. Приема се, че фирма Норт Стил ЕООД е изпълнила изцяло количествено и качествено поетите ангажименти за доставка и предаване на стоката. Договорът за доставка (ако е наличен такъв) се счита за изпълнен.
4. В случаите, когато от Доставчика са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Доставчика не е обвързан със задължение за изпълнение на поръчката.
4.1. При получаване на стоката Получателят/Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от Получателя/Клиента адрес.
4.2. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Получателят/Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.
В случай, че Получателят/Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
5. Получателят/Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок от 7 (седем) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката.
Право на отказ по точка 5 не се прилага в следните случаи:
- За доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на Получателя/Клиента или по негова индивидуална поръчка.
- За повредени артикули: артикули, които са повредени от неправилна употреба на клиента.
- За продукти, съдържащи опасни материали, забранени за превоз от куриери.
5.1 Получателят/Клиентът трябва да заяви желанието си за отказ от стоките, като попълни формуляр за връщане.
5.2 Разходите за връщане на стоките се поемат от Получателя/Клиента, с изключение на стоките, върнати в някой от физическите магазини на "Норт Стил" ЕООД.
5.3 Получателят/Клиентът трябва да изпрати или

IV. ДОСТАВКИ В ЦЯЛА ЕВРОПА

Нашите продукти могат да бъдат доставени до всяка точка на Франция, Германия, Португалия, Испания, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Румъния, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Словения, Швеция, Белгия, Обединеното Кралство, Австрия, Швейцария, Дания, Люксембург и Холандия. Сумите за извършване на доставка се уточняват предварително.


V. МОНТАЖ

Всички предлагани от нас мебели са предназначени за самостоятелен монтаж, като за целта са придружени с необходимите инструкции. В случай, че Получателят/Клиентът изпитва трудност и желае монтажът да се извърши от екип на Норт Стил ЕООД, то следва да заяви, че желае допълнително услуга монтаж. Цената за монтаж е допълнително 10% от стойността на закупената стока. Услугата монтаж се предоставя само при определени условия след предварителна уговорка.


VI. ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

Освен задължителната законова гаранция от 2 години, Доставчикът предлага и търговска гаранция на продукти от своята номенклатура. Доставчикът предлага гаранционен документ на своите клиенти за дадена закупена стока, ако такъв документ е осигурен от производителя на стоката. В документа са описани: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената стока, гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители, гаранционен срок на закупената от Получателя/Клиента стока.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)