Италиански аплици

Модерни и класически осветителни тела, произведени в Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: LIGHT4
Описание   Спецификация Техническа информация » Вид осветление - Аплици » Стил - Модерен » Монтаж - Таван » Материали - Метал / Бяло стъкло » Фасунги - G9 Спецификация: Подробна техническа хара..
261.00 лв
Производител: LIGHT4
..
Направете запитване*
Дизайнерски осветителни тела VINYL Колекция съвременно осветлените от Италия VINYL ви предоставя изключителни възможности и съвременна визия. Те наподобяват на музикална плоча с гравюра, имитираща звукови вибрации, пресъздаващи уникална игра между..
611.00 лв
  Документация   Всички посочени цени са в български лева с включено ДДС. Фирма Норт Стил си запазва правото да промения цените без да е задължена предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени па..
423.00 лв
Дизайнерско интериорно осветление PUZZLE TWIST Персонализирайте атмосферата у дома с модерни италиански плафони PUZZLE TWIST. Серията изкушава с квадратни форми и ясна геометрична изработка, която може да се регулира спрямо вашите желания. Колекци..
1 011.00 лв
Модерно италианско осветление PUZZLE ROUND Серия дизайнерски лампи PUZZLE ROUND включва тавански плафони и стенни аплици. Предложенията изпъкват в кръгла форма, като тя може да бъде двойна или единична. Какъв да бъде финишът на лампите избирате из..
896.00 лв
Съвременни осветителни тела PUZZLE MEGA Колекция италиански плафони PUZZLE MEGA по нищо не отстъпва на своите братя и подобно на тях се откроява в различни форми, сред които кръгла, квадратна и правоъгълна. Всяка от тях е достъпна в различни разме..
1 316.00 лв
Модерно осветление, произведено в Италия PUZZLE Дизайнерски плафони PUZZLE са изработени изцяло от метал и се срещат в правоъгълна или стилна квадратна форма. Колекцията обединява плафони за тавани и стенни аплици, изпъкващи с класа и елегантност...
398.00 лв
Съвременни стенни аплици PIN UP Серия италиански осветителни тела PIN UP обединява страхотни предложения за стена и таван. Визията им е семпла и се откроява с компактни форми и привлекателност. Погледнати отстрани, те наподобяват нежна обвивка, от..
470.00 лв

Изправени сте пред дилема при избора на осветление. Във фирма Норт Стил предлагаме голямо продуктово многообразие от италиански осветителни тела с високо качество и красив дизайн. Едно от предложенията ни са аплиците. Това са стенни лампи, които допълват основното осветление, като успяват да съхранят своето естетическо предназначение. Дори при самостоятелната си употреба те не отстъпват по нищо на останалите осветителни тела в помещението, а вливат в цялата феерия от светлини със собствената си очарователност. Аплиците достойно заместват традиционната нощна лампа, откривайки пътя към словото през тъмнината на нощта.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)