Италиански бар столове в различни интериорни стилове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Описание Модерен италиански бар стол с бяла полипропиленова седалка и метална хромирана основа.  модел RUFO Размери → cod.1550 / 1606 - 400 x 360 x 770/980h мм Цени Цена: 209,00 лв с ДДС ..
209.00 лв
Описание Италиански бар столове с модерен дизайн. Бяла полипропиленова седалка и метална хромирана основа.  модел BRAS Размери → cod.1550/1606 - 460 x 360 x 770/980h мм Цени Цена: 233,00 лв с ДДС ..
233.00 лв
Описание Модерен бар стол в различни цветове с гаранция за високо качество от Италия.  модел PHILIPPE  Размери 460 x 360 x 770/980h мм Цени Цена: 233,00 лв с ДДС « Бяла основа с бяла еко кожа възглавница &r..
233.00 лв

Бар столът е вещ, която е по-скоро аксесоар към интериора, отколкото основна част от него. Ето защо красотата на бар стола е една от основните му характеристики. Италианските бар столове от Норт Стил са стилни, носят комфорт и практичност. Те са едно интериорно бижу. Какъвто и интериорен стил да предпочитате - модерен, класически или барок, тук, при нас, ще откриете богато продуктово разнообразие. Всички модели са дизайнерски, което ги прави уникални и оригинални. 

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)