Италиански бебешки кошчета и кошари

Модерно обзавеждане за новородено внос от Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Модерни италиански кошари Olalla Модерните кошари Olalla са създадени да впечатляват със комфорта, който създават за най-малките. Те могат да се прикрепят до леглото на мама и тате с помоща на комплект каишки като преди това се премахне подви..
2 254.00 лв
Съвременни детски кошари STARLETTE Стилни италиански креватчета в комплект с практична маса за преобличане на вашето дете. Удобството и практичността винаги е добре да вървят ръка за ръка. STARLETTE може да ви предложи много със своят оригинален д..
877.00 лв
Техническа характеристика » Тип: Бебешка креватче » Размер: 71 x 130 x 108 см » Материал: Масивна дървесина / Еко кожа   Допълнителна информация » Боя на водна основа » Цветове: White » Еко кожа ..
1 173.00 лв
Италиански детски кошари, FUNKY Забавни, нежни и безкрайно удобни, това са съвременни креватчета FUNKY. Създадени са с внимание и майсторлък специално за най-малките човечета. Освен уникалният си дизайн, те ще ви впечатлят и с удобната маса за пре..
804.00 лв
Елегантно обзавеждане за детска от Италия, TRIONFO CHESTER Ретро визия, леко загатната от стилният акцент на тапицерията от еко кожа в задната част на кошарата, която ще откриете и на горното чекмедже на практичната маса за преобличане. Съвременни..
1 852.00 лв
Модерни италиански креватчета, FUN Преоткрийте светът на въображенията с помощта на съвременни кошари FUN. Комфортни, луксозни и висококачествени – те ще предоставят най-доброто за вашето дете. Възможностите тук са обширни и безкрайни и зави..
830.00 лв
Техническа характеристика » Тип: Бебешка креватче » Размер: 71 x 130 x 108 см  » Материал: Масивна дървесина Допълнителна информация » Боя на водна основа » Цветове: White, Grey, Havana » Изработе..
914.00 лв
Техническа характеристика » Тип: Бебешка креватче » Размер: 81 x 129 x 116 см  » Материал: Масивна дървесина / Отвор сърце от плексиглас Допълнителна информация » Боя на водна основа » Цветове: White &r..
1 688.00 лв
Техническа характеристика » Тип: Бебешка креватче » Размер: 71 x 130 x 102 см  » Материал: Масивна дървесина Допълнителна информация » Боя на водна основа » Цветове: White » Изработено от екологич..
938.00 лв
Съвременни детски кошари, CONTACT Италиански кошари CONTACT са безопасни, практични, с иновативен дизайн и способни да предоставят максимално чувство на комфорт за вашето бебче. Мултифункционалната им разработка събира няколко детски мебели в едно..
797.00 лв
Италиански кошари от Италия, PREGIO За да спинка спокойно и удобно вашето новородено дете се нуждае от правилната кошара. Италиански креватчета PREGIO изпъкват със комфорт и пленителен дизайн. Само от пръв поглед ще се влюбите в съвършенствот..
1 478.00 лв
Детски кошари внос от Италия, STAR Комфортът и практичността винаги са от значение, щом стане на въпрос за обзавеждането на детската у дома. Не на последно място разбира се е и стилът. От всичко това по много ще ви предоставят италиански кошари ST..
813.00 лв
Техническа характеристика » Тип: Бебешка креватче » Размер: 71 x 130 x 106 см  » Материал: Масивна дървесина Допълнителна информация » Боя на водна основа » Цветове: White » Изработено от екологич..
768.00 лв
Съвременни детски кошари, CUORE STELLE OBLO Уникален комплект от обзавеждане за детска, който ще награди вашето бебче със сладки сънища и комфортна повърхност за преобличане. Това са италиански кошари CUORE STELLE, създадени по иновативен диз..
1 688.00 лв
Модерни кошари от Италия, COMPANY Вашето бебче ще бъде изключително уютно и приятно в комфортната прегръдка на съвременни детски креватчета COMPANY. От уникалният им дизайн, нежните акценти до мекотата на спалният комплект. Всичко в тях говор..
880.00 лв
Техническа характеристика » Тип: Бебешка кошара » Размер: 117 x 62,5 x 96 см » Материал: Масивна дървесина Допълнителна информация » Боя на водна основа » Цвят: White * В цената е включена:  - Анти-реф..
938.00 лв
Модерни италиански кошари, MIELE Вашето бебче заслужава пълноценен сън за да расте и да се развива, както и удобна повърхност за извършване на ежедневните преобличания. Със съвременни кошари MIELE ще се осигурите на бебчо удобни мебели, предоставя..
821.00 лв
Техническа характеристика » Тип: Бебешка кошара » Размер: 117 x 62,5 x 96 см » Материал: Масивна дървесина Допълнителна информация » Боя на водна основа » Цвят: White * В цената е включена:  - Анти-реф..
914.00 лв

Италиански детски кошари - С внимание за най-малките!

Преоткрийте богато разнообразие от модерни детски кошари и кошчета с високо качество, които могат да предложат на Вашите деца спокойна и комфортна почивка. Всички тях ще откриете в платформата на Норт Стил - изключително стилни, атрактивни, модерни и с множество възможности за персонализиране по избор.
 

Внимание, грижа и стриктен контрол на всички бебешки кошари, произведени в Италия

Предлаганото от North Style обзавеждане за детска отговаря напълно на всички изисквания за безопасност, качество на използваните материали и оригиналност на визията. Ние сме директен представител на най-добрите италиански производители, занимаващи се с производство на модерни кошари, кошчета и аксесоари за детска стая. При нас ще откриете само най-доброто за Вашето дете!
 

Съвременни кошари, които ще наградят Вашето дете с удобство за пълноценен сън

Сънят отговаря за правилният растеж и развитие на Вашите деца. Осигурете им комфортно креватче, в което да заспиват спокойно и сладко, точно както в майчина прегръдка. Италианските производители знаят колко важен е сънят за малчуганите и по тази причина са напълно отдадени в създаването на качествено и стилно обзавеждане за детска от Италия. Всички модерни кошчета и кошари ще откриете в удобната платформа на North Style преференциални цени!

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)