Италиански детски мебели

Детско-юношеско обзавеждане от Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Италианско детско обзавеждане START P21 Модерна модулна система START P21 е подходяща за малки деца и е идеално решение за оптимизиране на пространството у дома. Всеки един елемент от модулната система е подбран така, че да предостави значително п..
9 138.00 лв
Колекция съвременно детско обзавеждане START T11 Подходящо както за момчета, така и за момичета, елегантно обзавеждане за детска стая START T11 предоставя изключително възможности и свежест. Колекцията включва модулен L-образен гардероб с етажерка..
8 714.00 лв
Цялостно обзавеждане за детска START T02 Съвременно детско обзавеждане START T02 е перфектният избор за ограничени пространства, както и такива с ъгли и ниши. Комплектът включва единично легло, бюро, шкафче с две чекмеджета, метални етажерки, голя..
8 410.00 лв
Италианско детско обзавеждане START T09 В базовата си версия, модерно обзавеждане за детска от Италия START T09 е изключително подходящо за стаята на вашата дъщеря. Разбира се, от опциите за персонализиране всеки един финиш може да бъде подбран из..
5 757.00 лв
Италианско модулно обзавеждане за детска START P25 В базовата си версия на изображението на съвременни модулни системи за детска START P25 са подходящи за момичета на различни възрасти. Тук ще откриете иновативен баланс между семпли финиши, оптими..
7 884.00 лв
Съвременно юношеско обзавежданеTerra 26 Представяме ви италиански модулни системи Terra 26, създадени за цялостно обзавеждане на юношеска стая. Те ви предоставят изключителна свобода на избор, като наред с това са готови да предоставят отлична фун..
8 205.00 лв
Съвременни модулни системи за детска Terra 20 Цялостното обзавеждане за детска стая ви позволява повече свобода на избор и възможности да преобразите атмосферата в стаята на вашият тийнейджър. С модерно юношеско обзавеждане Terra 20 избирате свежи..
5 853.00 лв
Съвременно детско обзавеждане START T04 Италианско обзавеждане за детска START T04 изкушава с модерни визии и покрития в семпъл тон, създаващ настроение. Комплектът включва единично легло с чекмеджета, бюро, метална етажерка и отворен гардероб с м..
10 108.00 лв
Обзавеждане за детска от Италия START T03 Съвременната семплота, с която се откроява модерен детски сет START T03 определено заслужава специално внимание. Тук имаме обширно единично легло, етажерки, отделна единица за TV, гардероб и отворен килер ..
8 410.00 лв
Съвременно детско обзавеждане START T12 Иновативната визия на колекция детско обзавеждане START T12 вдъхновява всеки естет и почитател на функционалното, допълнено с обилна доза комфорт. Едни изключително добре подбрани мебели от Италия, с които о..
6 957.00 лв
Модулно обзавеждане за детска от Италия START P16 Напредъкът в обзавеждането са италиански модулни системи START P16. Цялостно обзавеждане за детска стая, което ще ви спести време, усилия и финансови средства. Отлично подбраните функционални едини..
5 728.00 лв
Колекция детско обзавеждане от Италия START T15 Италианско детско обзавеждане START T15 е подходящо както за момчета, така и за момичета. Ще го откриете в базови неутрални финиши и е способно да предостави отлична функционалност и оптимизация в де..
8 692.00 лв
Колекция обзавеждане за детска от Италия START T10 Съвременно детско обзавеждане START T10 е подходящ избор за ограничени пространства, на които им са необходими оптимизиращи пространството мебели. Покритията са семпли и изключително подходящи за ..
6 125.00 лв
Модерно юношеско обзавеждане Terra 01 Новата колекция на любимият ни италиански производител вече е тук и ще ви шашне безкомпромисно с огромно разнообразие от различни модели. Като за начало ви представяме италианска модулна система Terra 01 в све..
7 434.00 лв
Италианско детско обзавеждане с двуетажно легло START S28 Осигуряването на комфортно пространство за две деца в една стая е истинско предизвикателство  за всеки родител. Идеалното решение можете да откриете в оптимизиращите пространството меб..
9 201.00 лв
Модерно обзавеждане за детска START T01 Цялостното обзавеждане за детска стая е създадено с цел да улесни Вас – родителите. За това без да губим повече време ви представяме италиански детски сетове START T01. Обзавеждането е подходящо за мом..
7 120.00 лв
Модерно обзавеждане за юношеска стая Terra 12 Практичността при италиански модулни системи Terra 12 е водеща, следвана плътно от нежни финиши и покрития, избрани специално за да впечатляват окото с уют. Обзавеждането е подходящо както за момичета,..
8 706.00 лв
Цялостна модулна система за юношеска стая Terra 10 Нотки на традиционност и съвременна функционалност излъчва модерно юношеско обзавеждане Terra 10. Тук отделните мебели са така проектирани, че заедно да сформират перфектен балансиран синхрон, опт..
8 416.00 лв

Модерно обзавеждане за детски стаи от Италия

В категория Детски свят ще откриете разнообразни решения за обзавеждане на детски стаи с мебели от Италия. Всички модерни мебели за детски и юношески стаи, които Норт Стил предлага са със 100 % италианско качество, с размери и форми, съобразени с детската физика, гарантиращи удобството и безопасността на децата.

В нашия каталог с италиански мебели ще намерите цялостно обзавеждане за детската стая: модерни гардероби, единични, двойни, разтегателни и двуетажни италиански легла за деца, детски столове, табуретки, луксозни италиански бюра, модерни библиотеки, картини и аксесоари за обзавеждане на детска стая от престижни италиански производители.

 

Модулни системи и трансформиращи се мебели за обзавеждане на детски стаи

Благодарение на модулния дизайн на модерните мебели за детска стая, ние предлагаме колекции от италиански мебели за детска стая, които се адаптират към нуждите на всеки. Имате едно, две или три деца  - ние имаме решение за модерно обзавеждане на вашата детска стая.

Компактни мебели за детска стая, практични решения за съхранение, разтегателни легла и сгъваеми италиански бюра, които пестят място са новите трендове в обзавеждането на модерна детска стая. Така съвременната детската стая лесно се трансформира от място за игра до място за учене или сън.

 

Приказни детски стаи от Италия за малки мечтатели

Рисувани рафтове за обзавеждане на детска стая, цветни бюра за деца, модерни легла с форма на животни, розови детски стаи за принцеси, детски тоалетки с огледала: ние превръщаме мечтите на децата и техните родители в безопасни, устойчиви модерни детски стаи, които издържат на изпитанието на времето.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)