Италиански детски мебели

Детско-юношеско обзавеждане от Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Съвременно юношеско обзавежданеTerra 26 Представяме ви италиански модулни системи Terra 26, създадени за цялостно обзавеждане на юношеска стая. Те ви предоставят изключителна свобода на избор, като наред с това са готови да предоставят отлична фун..
8 205.00 лв
Съвременни модулни системи за детска Terra 20 Цялостното обзавеждане за детска стая ви позволява повече свобода на избор и възможности да преобразите атмосферата в стаята на вашият тийнейджър. С модерно юношеско обзавеждане Terra 20 избирате свежи..
5 853.00 лв
Модерно юношеско обзавеждане Terra 01 Новата колекция на любимият ни италиански производител вече е тук и ще ви шашне безкомпромисно с огромно разнообразие от различни модели. Като за начало ви представяме италианска модулна система Terra 01 в све..
7 434.00 лв
Модерно обзавеждане за юношеска стая Terra 12 Практичността при италиански модулни системи Terra 12 е водеща, следвана плътно от нежни финиши и покрития, избрани специално за да впечатляват окото с уют. Обзавеждането е подходящо както за момичета,..
8 706.00 лв
Цялостна модулна система за юношеска стая Terra 10 Нотки на традиционност и съвременна функционалност излъчва модерно юношеско обзавеждане Terra 10. Тук отделните мебели са така проектирани, че заедно да сформират перфектен балансиран синхрон, опт..
8 416.00 лв
Модерно италианско обзавеждане за детска Terra 25 Съвременно юношеско обзавеждане Terra 25 се откроява стилно с топли финиши, подходящи както за момчета, така и за момичета. Модулната система ви предоставя възможност за цялостно обзавеждане на ста..
5 403.00 лв
Съвременно обзавеждане за детска Terra 23 Стилът на италианско юношеско обзавеждане Terra 23 изкушава с перфектна симетрия, преливащи се топли нюанси и удобно оптимизиране. Модулната система е така произведена, че да бъде подходяща за всякакви про..
8 362.00 лв
Италианско юношеско обзавеждане Terra 09 Модерна модулна система Terra 09 е специално предназначена за всеки вкус, съчетаваща нотки на морска свежест и съвременна практичност. Обзавеждането е подходящо както за момчета, така и за момичета, като оп..
7 378.00 лв
Обзавеждане за детска от Италия Terra 29 Стилно и елегантно, съвременно юношеско обзавеждане Terra 29 е предназначено за подрастващи деца. То излъчва нотки на сериозно отношение и естетичност и е подходящо за всеки тип пространство, благодарение н..
7 112.00 лв
Дизайнерско юношеско обзавеждане Terra 19 Свежи, светли и изпълнени с настроение са всички мебели, част от цялостната италианска модулна система Terra 19, която ни кара да се усмихнем. Отделните нюанси и финиши са така умело подбрани в баланс, че ..
6 291.00 лв
Дизайнерски модулни системи за детска Terra 16 С последната си колекция италианският производител прави смела стъпка, създавайки цялостно юношеско обзавеждане, което е практично и функционално. Именно с това изпъква модерно юношеско обзавеждане Te..
7 374.00 лв
Юношеско обзавеждане от Италия Terra 06 Свежите мотиви и отличното съчетание с практичността е това, с което италианско обзавеждане за детска привлича вниманието отдалеч. Отделните единици от модулната система са така умело разпределени, че да опт..
7 329.00 лв
Италианско обзавеждане за детска Terra 22 Практичността е това, което ще ви привлече като магнит към съвременно юношеско обзавеждане Terra 22. Модулната система се откроява с нежни нюанси и перфектна оптимизация на пространството. Именно това я пр..
7 634.00 лв
Дизайнерско юношеско обзавеждане Terra 21 Нотки на съвременна практичност и баланс между топлите нюанси представят по най-добрият начин съвременно обзавеждане за детска Terra 21. То обединява цялостна модулна система от отделни единици, чиято функ..
7 678.00 лв
Дизайнерско юношеско обзавеждане Terra 28 Свежо, нежно и открояващо се с настроение -  това е модерно юношеско обзавеждане Terra 28, особено подходящ избор за щастливи тийнейджъри. Модулната система е подходяща за всякакви пространства, ..
8 309.00 лв
Съвременно обзавеждане за детска Terra 14 Нежността, която излъчва италианско юношеско обзавеждане Terra 14 е пленителна. Тя е подходяща за две подрастващи деца може да бъде вашият избор, без значение от пространството, с което разполагате у дома...
11 514.00 лв
Италианско юношеско обзавеждане Terra 03 Стилът на модерно модулно обзавеждане Terra 03 е подходящ за подрастващи момчета. Финишите са нежни и същевременно стилни, елегантни и излъчващи характер. Отделните единици са така подредени, че да спестява..
10 580.00 лв
Съвременно обзавеждане за детска Terra 07 Специално за младите дами е създадена италианска модулна система Terra 07. Тук царува невиждан баланс между практичност, нежност и функционалност. Отличен избор за всякакви пространства, включително и огра..
7 854.00 лв

Модерно обзавеждане за детски стаи от Италия

В категория Детски свят ще откриете разнообразни решения за обзавеждане на детски стаи с мебели от Италия. Всички модерни мебели за детски и юношески стаи, които Норт Стил предлага са със 100 % италианско качество, с размери и форми, съобразени с детската физика, гарантиращи удобството и безопасността на децата.

В нашия каталог с италиански мебели ще намерите цялостно обзавеждане за детската стая: модерни гардероби, единични, двойни, разтегателни и двуетажни италиански легла за деца, детски столове, табуретки, луксозни италиански бюра, модерни библиотеки, картини и аксесоари за обзавеждане на детска стая от престижни италиански производители.

 

Модулни системи и трансформиращи се мебели за обзавеждане на детски стаи

Благодарение на модулния дизайн на модерните мебели за детска стая, ние предлагаме колекции от италиански мебели за детска стая, които се адаптират към нуждите на всеки. Имате едно, две или три деца  - ние имаме решение за модерно обзавеждане на вашата детска стая.

Компактни мебели за детска стая, практични решения за съхранение, разтегателни легла и сгъваеми италиански бюра, които пестят място са новите трендове в обзавеждането на модерна детска стая. Така съвременната детската стая лесно се трансформира от място за игра до място за учене или сън.

 

Приказни детски стаи от Италия за малки мечтатели

Рисувани рафтове за обзавеждане на детска стая, цветни бюра за деца, модерни легла с форма на животни, розови детски стаи за принцеси, детски тоалетки с огледала: ние превръщаме мечтите на децата и техните родители в безопасни, устойчиви модерни детски стаи, които издържат на изпитанието на времето.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)