Италиански килими и мокети

Интериони решения и акценти за красив дом

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Италианските килими и мокети са произведени от преработени материали чрез висококачествени технологии. Както отделните материали, така и крайните продукти са преминали многобройни проверки за нивото на качество. Всеки италиански килим има своя история, свое предназначение и собствена красота. При избора на килим е редно съобразяването с няколко фактора. От първостепенно значение е предназначението на килима или мокета. Италианските производители на килими държат на продуктовото и стилово многообразие. Затова сътворили чудеса от форми, багри и размери в дизайна на своите килими и мокети. В миналото присъствието на луксозен килим или мокет е било традиция в интериора на всеки дом. Към днешна дата килимът е продобил функциите на украсяващ елемент, който носи уют и спокойствие в жилището. В галерията с италиански килими и мокети със сигурност ще откриете подходящия за Вас За най-екстравагантният вкус Ви предлагаме килими не само за спалня, всекидневна, детска и трапезария, но и за , коридор, кухня, баня, тераса и веранда.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)