Италиански кресла и лежанки

Кресла и лежанки в различни интериорни стилове от естествена кожа и текстил

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Модерни италиански кресла SASHA Дизайнерски кресла SASHA са елегантно допълнение към всяко обзавеждане, независимо на коя част от дома. Визията им е семпла и същевременно с това уникална и изключително привлекателна, със нежни извивки следващи тез..
Направете запитване*
Модерни кресла MOON HIGH Внушителната визия на италиански кресла MOON HIGH се откроява в колекцията на италианският производител отдалече със неповторим комфорт. Обемната мека седалка е просто неустоима, а в горната част на облегалката е разположе..
Направете запитване*
Италиански кресла ENIE Достъпни в няколко варианта, съвременни кресла ENIE ни изкушават с меки комфортни форми и неотразима външност. Те с лекота се вписват към всяко пространство без ограничения и специални изисквания. Модерни кресла ENIE са с..
Направете запитване*
Съвременни кресла EBE Нежни и чаровни, италиански кресла EBE са създадени за всеки вкус и стил. Те се вписват с лекота в интериора без специални изисквания и са готови да ви предоставят комфортна почивка по всяко едно време без компромиси и ограни..
Направете запитване*
Съвременни кресла PEGGY Това, което ще ви изкуши при италиански кресла PEGGY е свежата им разчупена визия, допълвана от несравним комфорт, благодарение на обемната седалка. Те се вписват с лекота във всяко едно пространство, без специални изискван..
Направете запитване*
..
Направете запитване*
Модерни италиански кресла ELDER Изкусителните форми и цялостната визия на съвременни кресла ELDER са готови да впечатляват. А благодарение на комфортът, който предоставят те ще ви накарат да се влюбите в тях мигновено. Разработени са така, че да с..
Направете запитване*
Техническа характеристика » Размер: 71.5 x 76 x 71 см » Основа: Метал (алумиениев механизъм - две степени)  » Тапицерия: Текстил / Кожа (Опция*)   Допълнителна информация » Дизайнер: Favaretto & ..
1 314.00 лв
Италиански кресла SYNTHESIS Тук италианските дизайнерски просто надминаха всяко очакване, създавайки уникални съвременни кресла SYNTHESIS, достъпни също и като двойка диван. И двете предоставят изключителен комфорт, благодарение на меките си форми..
Направете запитване*
Дизайнерски кресла FIX Стилни и елегантни до съвършенство, италиански кресла FIX се отличават с класа, предназначена за истински естети и ценители. На пръв поглед те наподобяват елегантен офис стол, но се отличават благодарение на изключителният к..
Направете запитване*
Италиански кресла DONDER Модерни италиански кресла DONDER изкушават със стандартно разчупена визия и уникален комфорт, благодарение на висококачествените материали, от които са изработени. Те са в готовност да се впишат съвършено във всеки един ин..
Направете запитване*
Съвременни кресла от Италия SKIM Елегантността на италиански кресла SKIM се откроява отдалече, правейки впечатление с изискана визия и предоставящи изключителен комфорт. И тук италианският производител ще ви изненада с изключителен баланс между съ..
Направете запитване*
Дизайнерски елегантни кресла MALIK Стилните форми на италиански кресла MALIK ни карат да се влюбим в тях още от пръв поглед. Тук царува комфортът, допълван от свежи топли тонове и съвременна визия, която ще намери място във всеки дом. Съвременн..
Направете запитване*
Модерни кресла от Италия GEMMA Женствени, стилни и съвременни, италиански кресла GEMMA изкушават с уникална чаровна визия и неотразимост. Наред с това те предоставят изключителен комфорт, на който просто няма да успеете да се наситите. Визията ..
Направете запитване*
Дизайнерски елегантни кресла DORY Обемни и очарователни, италиански кресла DORY са елегантното допълнение към всяко пространство. Обемната им визия излъчва комфорт, на който можете да се насладите без компромиси и по всяко време. Модерни кресла..
Направете запитване*
Съвременни кресла MOON SMALL Нежни и с височина от 80 см., италиански кресла MOON SMALL са идеалното елегантно допълнение към всеки съвременен интериор. Те са въртящи се, вдигнати на четири кръстосани крачета в бронзов финиш. Тапицерията на диз..
Направете запитване*
Дизайнерски кресла MOON Стандартната версия на съвременни кресла MOON се откроява с височина от 90см. и се е готова да се впише в интериора без специални изисквания. Тези кресла са елегантни и привлекателни, с тънки подлакътници и облегалка, обемн..
Направете запитване*
Италиански кресла MISS SPECIAL Загадъчната визия на италиански кресла MISS се откроява и в тяхната специална версия MISS SPECIAL, отличаваща се с елегантни високи крачета. Тук отново може да се насладим на нежна визия, съчетаваща в себе си загадъч..
Направете запитване*

Италианските кресла и лежанки от Норт Стил са мебел, която  заслужава място във всеки един съвременно-модерен дом. Фирмата разполага с богати колекции от модерни, класически и барокови кресла и лежанки в естествена кожа или висококачествения текстил. Изключителният комфорт и удобство са характеристики, които само италианските кресла и лежанки от Норт Стил гарантират напълно. Блестящата им визия се дължи на креативните дизайнерски решения - на съчетаването на метални хромирани крака с красива естествена кожа или мека тапицерия в прекрасни цветове.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)