Италиански лампиони

Модерни и класически интериорни правостоящи лампи, произведени в Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Модерни осветителни тела VENTI Италиански осветителни тела VENTI са достъпни като разкошни лампиони, настолни лампи или изкусителни аплици, подходящи за модерно обзавеждане на всеки дом. Визията им е дизайнерска и изключително впечатляваща, с Opal..
1 152.00 лв
Италиански лампиони THE LIGHTNING ARCHIVES Една изключителна и съвременна колекция от лампиони, която предлага ярка визия и богато разнообразие от опции за персонализиране. Представяме ви модерни лампиони THE LIGHTNING ARCHIVES. Зад звучното им на..
2 021.00 лв
Модерни лампиони PIPE Наименованието на съвременни лампиони PIPE не е просто случайност. Визията им наподобява олекотени тръби, естетично оформени, така че да си подхождат елегантно със смелите решения в интериора. Тези лампи, произведени в Италия..
4 676.00 лв
Съвременно осветление LIZA Ред е на една открояваща се със стил колекция, която приковава погледите на всеки търсещ семплотата в модерното изкуство, създаващо съвременни осветителни тела. Представяме ви колекция LIZA, включваща лампиони, нощни лам..
775.00 лв
Модерни италиански лампиони LAS PALMAS Колекция съвременни осветителни тела LAS PALMAS е вдъхновена от едно от пътуванията на италианският дизайнер. Окъпан от слънчеви лъчи, на няколко километра от крайбрежието на Мароко се намира остров Лас Палма..
1 034.00 лв
  Документация     Всички посочени цени са в български лева с включено ДДС. Фирма Норт Стил си запазва правото да промения цените без да е задължена предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира ..
1 481.00 лв
  Документация   Всички посочени цени са в български лева с включено ДДС. Фирма Норт Стил си запазва правото да промения цените без да е задължена предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени па..
3 055.00 лв

Функциите на основното осветление не са дадени на лампиона - правостояща лампа. Той често го допълва и прави впечатление с красотата и изяществото на формите си. Ако търсите вълнуващ и различен начин да разчупите скучната обстановка в дома си, разгледайте продуктовите каталози за италианско осветление, които фирма Норт Стил предлага и направете един добър избор. 

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)