Италиански осветителни тела

Осветление от Италия в различни интериорни стилове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Изборът на осветление е краен, но не маловажен етап от обзавеждането на дома. Ние от фирма Норт Стил ще направим приятен процеса по правилната ориентация в света на италианските осветителни тела. Светлинното шоу, което биха могли да създадат едни качествени и красиви пендели, плафони, плафониери, лампиони, аплици, полилеи и дори едни настолни лампи е гарантирано, в случай, че изберете италианските производители, на които фирма Норт Стил е представител за България. Всяка мебел притежава  естетически вид като продукт на един особен вид изкуство - интериорното. А подходящото осветление допълва тази мебелна красота. Блясъкът на светлината би могъл изцяло да залее мебелите или пък да насочи вниманието върху определен детайл. Всичко зависи от въображението и дръзките решения при избора на осветление от доказани италиански марки. Осветлението твори нови светове, създава нов жилищен порядък, претворява старите мебели в нови форми и цветове. Уютната атмосфера, която прави от жилището дом, дължи себе си на умело съчетаното осветление. Иновативните предложения на италианските производителите на осветителни тела добавят още едно предназначение, а именно  естетическото, към основната функция на осветлението. 

 

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)