Италиански офис мебели

Модерно офис обзавеждане от Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Техническа характеристика » Размер: 71.5 x 77 x 96 см » Основа: Метал (алумиениев механизъм - две степени) » Подлакътници: Полиуретан  » Тапицерия: Текстил / Кожа (Опция*) Допълнителна информация » Дизай..
1 312.40 лв 1 544.00 лв

Цялостни концепции за офис обзавеждане от Италия

В категория италианско обзавеждане за офис ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да обзаведете стилно и функционално новия си модерен офис.
С Норт Стил ще се потопите в разнообразие от практични, ергономични и луксозни офис мебели от Италия, с които ще постигнете приветлива атмосфера в офиса. Разгледайте разнообразните ни предложения за модерни офис столове, луксозни италиански бюра, заседателни маси, модерни библиотеки и рафтове, шкафове, италианска мека мебел за офис, органайзери за документи и луксозни офис аксесоари от Италия.
 

Оползотворете пространството с модерни мебели за офис

Просторни конферентни зали или кокетни малки офиси - при нас има решения за разнообразно офис обзавеждане. Модулните системи за офис, системи за съхранение и органайзери за документи ще улеснят оптимизирането на наличното офис пространство. Качественото офис обзавеждане от Италия ще покрие всички ваши изисквания за стилен, функционален и модерен офис.
 

Перфектният офис стил с обзавеждане от Италия

При разработването на италианското офис обзавеждане, реномираните италиански производители залагат в голяма степен на практичността на луксозните мебели за офис, но винаги създават модерното офис обзавеждане с мисъл за хората, които работят там, защото те са най- важни.
Съвременният офис е мястото, където служителите прекарват по-голяма част от ежедневието си, затова обзавеждането на модерен офис е добре да бъде замислено като комфортна и хармонична работна среда, която лесно ще постигнете с качествени офис мебели от Италия.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)