Италиански пендели

Модерно и класическо осветление, произведено в Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Модерни италиански пендели WOODY Със семпла визия и минималистичен дизайн ни очароват съвременни осветителни тела WOODY. Дифузорът е изцяло покрит с графичен финиш, придаващ на светлината форма, караща я да се преучва по модерен и същевременно вну..
576.00 лв
Съвременни висящи лампи VELI COUTURE Италиански осветителни тела VELI COUTURE са създадени да преобразяват пространството, изпълвайки го с естетика и красиви разчупени форми. Нежната визия на висящата лампа е изцяло вдъхновена от съвременното изку..
576.00 лв
Съвременни осветителни тела URBAN CONCRETE Тези модерни пендели, произведени в Италия са създадени за истински ценители и естети, търсещи семплите и иновативни решения за пространството. Подходящи са за всеки тип пространство, като се вписват с ле..
1 152.00 лв
Италиански осветителни тела SUPERMORGANA Легендарната визия на модерни италиански пендели SUPERMORGANA привлича вниманието отдалеч и то напълно заслужено. Великолепната им визия завладява с интересна форми и е способна да внесе вълнуваща магична н..
835.00 лв
Модерни осветителни тела SPIDER Серия италиански осветителни тела SPIDER нежно се спуска от тавана, окъпвайки пространството наоколо с приятно LED осветление. Визията им наподобява око, „гледащо“ към всяко едно кътче на помещението. Св..
576.00 лв
Модерни италиански пендели SKY-FALL Отлично съчетание между нотки на традиционност, ъпгрейднати по съвременен начин ни предоставят италиански пендели SKY-FALL. Визията им е стандартна, спускаща се от тавана и завършваща с интересен дифузор. Кон..
1 528.00 лв
Съвременни италиански пендели RANDOM SOLO Индивидуални и изящни, модерни пендели RANDOM SOLO привличат вниманието отдалече със своята уникална визия. Те наподобяват нежни мехурчета от светлина, елегантно спускащи се от тавана на вашият дом и окъпв..
329.00 лв

Този тип осветителни тела са подходящи както за самостоятелна, така и за комплексна употреба. Пенделите могат да се използват като основен източник на енергия в съответното помещение и в допълнение с друго осветително тяло. Тяхната функция е да осветяват парченцето пространство, над което са прикрепени в отвесно положение, без да имат опора отдолу. При едно интериорно решение за самостоятелно предназначение на пенделите, количеството светлина, което изплъчват е достатъчно за създаването на уединена атмосфера. Може да откриете голямо разнообразие от италиански осветителни тела, сред които модерни и класически пендели, с дългогодишна гаранция за изработка и качество от фирма Норт Стил, представител за България на осветление от Италия

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)