Италиански плафони и плафониери

Модерни и класически осветителни тела, произведени в Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
  Документация   Всички посочени цени са в български лева с включено ДДС. Фирма Норт Стил си запазва правото да промения цените без да е задължена предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени па..
423.00 лв
Дизайнерско интериорно осветление PUZZLE TWIST Персонализирайте атмосферата у дома с модерни италиански плафони PUZZLE TWIST. Серията изкушава с квадратни форми и ясна геометрична изработка, която може да се регулира спрямо вашите желания. Колекци..
1 011.00 лв
Модерно италианско осветление PUZZLE ROUND Серия дизайнерски лампи PUZZLE ROUND включва тавански плафони и стенни аплици. Предложенията изпъкват в кръгла форма, като тя може да бъде двойна или единична. Какъв да бъде финишът на лампите избирате из..
896.00 лв
Съвременни осветителни тела PUZZLE MEGA Колекция италиански плафони PUZZLE MEGA по нищо не отстъпва на своите братя и подобно на тях се откроява в различни форми, сред които кръгла, квадратна и правоъгълна. Всяка от тях е достъпна в различни разме..
1 316.00 лв
Модерно осветление, произведено в Италия PUZZLE Дизайнерски плафони PUZZLE са изработени изцяло от метал и се срещат в правоъгълна или стилна квадратна форма. Колекцията обединява плафони за тавани и стенни аплици, изпъкващи с класа и елегантност...
398.00 лв
Съвременни плафони MIDA Изящна визия, в комбинация с модерна технология. Това са италиански осветителни тела MIDA, привличащи вниманието отдалече с инкрустирани ''скъпоценни камъни'' във визията, досущ като искрящо бижу. Пъстри ..
768.00 лв
Съвременни осветителни тела МАКЕ UP Ще откриете семпла колекция съвременни лампи МАКЕ UP достъпни във две версии – плафони и аплици. При създаването им техният дизайнер е бил изцяло вдъхновен от модата и искал да пресъздаде нещо красиво и въ..
447.00 лв
Модерни италиански плафони LA VIE При разработката на модерни осветителни тела LA VIE, италианските дизайнери са били вдъхновени да пресъздадат Цветето на живота, чрез хармония и енергия. Крайният резултат е триизмерно изкусно произведение, което ..
576.00 лв
Италиански осветителни тела LA BELLE ETOILE Една внушителна колекция, обединяваща под едно име множество възможности за осветление у дома. Съвременно осветление LA BELLE ETOILE е достъпно като висящи лампи, плафони и аплици. Тяхната визия впечатля..
1 363.00 лв
  Документация   Всички посочени цени са в български лева с включено ДДС. Фирма Норт Стил си запазва правото да промения цените без да е задължена предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени па..
1 643.00 лв
Модерни италиански лампи FROZEN Серия FROZEN е създадена да изкушава с минималистични линии и висококачествена изработка. Съвременните италиански плафони FROZEN са достъпни в три размера – малък, среден и голям, както и в различни финиши. Из..
1 765.00 лв

Практичността и изчистената визия са съчетани умело в структурата на плафоните и плафониерите. Тези осветителни тела спестяват пространство. Организират го по един стилен начин, без да създават илюзия за претрупаност. Подходящи са при липса на голяма квадратура или за хора с интереси, насочени към не толкова обемните форми. Плафоните и плафониерите са едно малко бижу в интериора. Избор на италиански модерни и класически осветителни тела може на направите тук при нас - във фирма Норт Стил

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)