Спални

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Описание Казват, че очите са прозорец към душата. Ако това е така, то поглеждайки в очите на умел художник, там ще видим чуден свят от цветове и форми. Разкрийте своята артистична страна, като поръчате RONNY, луксозна италианска спалня, дело на в..
2 291.00 лв
Описание           Внесете в спалнята си италиански стил, като си подарите луксозното тапицирано легло RICK. Благодарение на майсторския талант на дизайнерите на Felis, вие имате уникалната възможност да обзаведете спал..
2 370.00 лв
Описание         Когато избирате идеалната мебел, каква бихте избрали красива или удобна? Защо обаче да избирате? Сега ще ви представим една италианска спалня, която е доказателство, че задължителното условие за луксозната и мо..
2 389.00 лв
Описание         BED STORIES е колекция от изумителни тапицирани легла,чийто дизайн е винаги различен и артистичен. За да ви докажем, че това наистина е така, ще ви запознаем с MILLER. Дизайна на тази италианска спалня се харак..
2 203.00 лв
 Описание         Ако сте ценители на дребните детайли, които допринасят за съвършенството на всяка мебел, то значи това предложение ще ви хареса! На вашето внимание представяме JULIUS, стилна тапицирана спалня, произведе..
2 370.00 лв
Описание         “Красотата ще спаси света!” Тогава нека да започнем да го спасяваме, като обзавеждаме домовете си с красиви и луксозни мебели! Имаме удоволствието да ви представим една красива и стилна италианска ..
2 379.00 лв
Описание       "Поръчайте леглото на вашите мечти още сега!" Това не е реклама от бъдещето, вече не! Сега имате възможност да обзаведете дома си изцяло по ваше желание, защото благодарение на NORTH STYLE, луксозните тапиц..
2 399.00 лв
Описание          Класическия дизайн и форми винаги са на мода и никога не можете да сгрешите, ако изберете да обзаведете дома си с мебели, притежаващи семпли и изчистени линии.         На вашето внима..
2 419.00 лв
 Описание         Знаете ли, че “газените лампи” пак са на мода?  Това, разбира се е само лека закачка, но това, което ще ви разкажем, е самата истина и вие много лесно можете да го притежавате! Представ..
3 055.00 лв
  Описание       Спецификация Техническа характеристика » Основа от елхово дърво / елементи от шперплат топола » Панели с дебелина 18 / 25 мм. клас Е1 с ниско - безопасно съдържание на Формалдехид..
2 458.00 лв
Описание         “Постмодерен дизайн?” Ако сте чували тази фраза, но не сте съвсем наясно какво означава или пък много добре познавате и обичате този стил в обзавеждането, то и в двата случая италианската спалня, ко..
2 575.00 лв
Описание         Ако обичате съчетанието между модерен и стилен облик и страхотни иновативни функции, то значи сте открили перфектната мебел за вас! Позволете ни да ви помогнем малко в избора на спалня, като ви предложим едно ..
2 507.00 лв
Описание         Когато си представяте идеалното обзавеждане, то винаги е съобразено изцяло с вашите нужди и желания, нали? Ако си мислите, че това е неосъществима фантазия, то сега ще разберете, че всъщност грешите! Позв..
2 438.00 лв
Описание         Станете художник на собствения си дом, като започнете от спалнята си! Обзаведете вашето лично кътче с една луксозна италианска мебел, която ще допринесе за стилния привкус на цялостната визия на стаята ви. KAR..
2 595.00 лв
Описание           Спецификация Техническа характеристика » Основа от елхово дърво / елементи от шперплат топола » Панели с дебелина 18 / 25 мм. клас Е1 с ниско - безопасно съдържание на Форм..
2 605.00 лв
  Описание         Искате ли да обзаведете спалнята си по кралски маниер? Можете да го направите, тъй като луксозните мебели на FELIS вече са достъпни и на българския пазар. Благодарение на NORTH STYLE, за стила и ком..
2 703.00 лв
Описание         Нека да ви зададем един много важен въпрос: "Какво е по хубаво от едно тапицирано легло?" "Разбира се, това е цяла колекция от тапицирани легла!" Позволете ни да насочим вниманието ви към B..
2 507.00 лв
  Описание           Колко е силно желанието ви да сте в крак с модата? Колко много желаете да впечатлите околните с невероятния си дизайнерски вкус? Ако отговорихте и на двата въпроса с „МНОГО”, ..
3 084.00 лв

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)