Италиански TV Секции

Модулни системи в различни интериорни стилове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Съвременни италиански модули, серия Day 03 Day 03 съчетава съвкупност от модерни мебели, които са способни да се интегрират изцяло в архитектурата на вашата всекидневна. По този начин пространството в дома ви остава отворено и светло, осигурявайки..
4 115.00 лв
Модерни италиански TV модулни системи DAY 10 Съвременни модулни системи DAY 10 впечатляват с есенциални линии. Това, заедно с удобството и функционалността, които предлагат ги превръща в мечтаното обзавеждане за всяка модерна всекидневна. Стилъ..
4 072.00 лв
Производител: LIGHT Collection
Система от мебели за всекидневна, серия Light Day 23 Изчистени и елегантни, модерни мебели Day 23 са специално подбрани за да впечатляват и да осигурят така търсената от вас функционалност във всякло отношение. Топлите кафяви нюанси с съвсем лекия..
3 905.00 лв
Модерно обзавеждане за всекидневна от Италия DAY 22 Съвременната визия и добре оптимизираното пространство са това, което привлича вниманието ни към италиански модулни системи DAY 22. Те са така проектирани, че буквално се сливат с интериора, прев..
6 866.00 лв
Италиански шкафове за всекидневна DAY 13 Време е да ви представим една изключително функционална модулна система, произведена в Италия, създадена специално за модерно, стилно и елегантно обзавеждане на всекидневната. Стилните нюанси пресъздават ую..
4 695.00 лв
Модерни модулни системи Day 05 Италиански стенни композиции Day 05 успяват да впечатлят всеки още от първа среща. Хоризонталната им визия, характерна за повечето стенни модули, както и многостранната композиция, която изпъква със свеж и естествен ..
5 360.00 лв
Обзавеждане за всекидневна - Италиански мебелни композиции, серия Day 28 Първото нещо, което ще ви впечатли при иновативни модули Day 28 са техните нюанси. Тук дизайнерите залагат на дръзките и екстровертни финиши, които в съчетание с различните о..
5 684.00 лв
Модерни мебели - Италиански мебели композиции, серия Day 08 Осезаема плътност, обемни повърхности и цветове, които не остават незабелязани. Италиански мебелни композиции Day 08 се явяват ключов елемент в интериора на всяка всекидневна и също като ..
6 351.00 лв
Производител: LIGHT Collection
Модерни модулни системи за всекидневна, серия Light Day 09 Обзаведете вашата дневна със стил и качество с помощта на италиански мебели Day 09. Елегантният матиран нюанс на всички основи е ключът към едновременно привлекателното и същевременно изтъ..
4 041.00 лв
Техническа информация » Материали - HPL » Панели - GLOSSY WHITE / ESTEREL  » Етажерка ​» TV Модул Допълнителна информация » Предлага се в различни цветове и варианти » Гаранция 2 год. » Про..
4 544.00 лв
Производител: LIGHT Collection
Италиански модулни системи за всекидневна, серия Light Day 22 Специално за любителите на литературата предлагаме модерно обзавеждане за всекидневна Day 22, което се отличава с множество етажерки, способни да осигурят място за всички ваши любими кн..
5 452.00 лв
Производител: LIGHT Collection
Обзавеждане за дневна - Модерни италиански мебели, серия Light Day 19 Пространството за съхранение винаги е било високо ценено и правило №1 щом се касае за избор на шкафове за всекидневна. Ако и вашите вещи са в повече и си търсите правилните итал..
3 775.00 лв
Производител: LIGHT Collection
Мебели от Италия - Модерна модулна система за всекидневна, серия Light Day 13 Преоткрийте свободата на Съвремието с тези мебели от Италия. Модулна система от шкафове за дневна Day 13 са различава коренно от всички останали с белите си нюанси, изтъ..
3 546.00 лв
Производител: LIGHT Collection
Съвременни модулни системи за всекидневна, серия Light Day 12 Свежестта, която излъчва модулна система Day 12 ще ви очарова на мига. Това модерно обзавеждане за всекидневна привлича със своите светли нюанси, изчистена, но не строга визия и възможн..
3 275.00 лв
Производител: LIGHT Collection
Италиански мебели - Съвременна модулна система, серия Light Day 04 Време е да ви представим една изцяло нова структура със изчистени форми и смели контрастни финиши, които заедно се превръщат в едни модерни италиански мебели, достойни за допълнени..
3 548.00 лв
Производител: LIGHT Collection
Дизайнерска модулна система за всекидневна, серия Day 03 Тази серия от италиански мебели е готова да ни превземе със своите динамични и редуващи се форми. Променете възприятията във вашата всекидневна с модулна система Day 03, която само с едно до..
2 906.00 лв
Съвременни модулни системи за всекидневна, серия Day 27 Време е да се запознаете с Краля на оптимизиращите пространството мебели. Това са италиански мебелни композиции Day 27, а впечатляващото при тях е, че са изцяло монтирани на стената. Техният ..
9 328.00 лв
Обзавеждане за всекидневна - Иновативни модулни системи, серия Day 24 Обзаведете престижно дома си с приветливи дървесни нюанси. Специално за това са създадени италиански мебелни композиции Day 24, чиито изработка е от висококачествена дървесина, ..
7 731.00 лв

Италианските мебели за всекидневна включват и тв секциите, които са едно добро интериорно решение за подредба в дома. Те представляват модулни системи от елементи, с място за телевизор, с рафтове за книги, сувенири и много други аксесоари и декоративни предмети за аранжиране на жилището. Според индивидуалните предпочитания, тв секциите принадлежат към различни интериорни стилове - модерен, съвременен, класически, барок. Италианските модулни системи от Норт Стил са изработени от високачетвени материали като масивна дървесина, МДФ, с различни футнировани и лакови повърхности и иновативен дизайн. 

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)