Маси и столове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Camelgroup
Описание     Спецификация Техническа информация » Материали - масивен бук   » Удобна седалка с отсечени страни » Тапицирана облегалка от двете страни в комбинация с финиш от черен никел Допъ..
735.00 лв
Производител: Devina Nais
Мебели от масивна дървесина за обзавеждане на трапезария, подходящи също така и за градина. Модерна мебел 100% от натурално дърво, произведени от 'Devina Nais' (Италия) ..
3 046.00 лв
ART. RAU / 371 E Маса стъклен плот 180/280*100*74 см. Цена: лв. (разтегателна)   ..
Направете запитване*
ART. RAU / 23-304 E (ROXY) Маса 165*100*74 см. Цена: лв. (стъклен термо плот) ART. RAU / 23-301 E Разтегателна маса 165*100*74 см. Цена: лв. (две степени по 60 см.) ART. RAU / 23-305 E Маса 215*100*74 см. Цена: лв. (стъклен плот) ART. RAU / 23-251..
Направете запитване*
ART. RAU / 18-374 Е Маса 280*100*74 см. Цена: лв. Цветове: MATT-WHITE, GREY   ..
Направете запитване*

Производители на италиански маси и столове за градина са създали изключително издръжливи на всякакви атмосферни влияния мебели. Ние от фирма Норт Стил Ви предлагаме маси и столове за градина със 100% италиански произход и сертификати за качество. Масите и столовете са изработени от естествен и PVC ратан, бамбукковано желязо, метал и стъклени плотове с голяма плътност. Всичко това гарантира здравина и дълъг живот на градинското обзавеждане

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)