Спални от естествена кожа. Модерни мебели за спалня

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Дизайнерски спални ROY излъчват мекота и изпъкват със своята чувственост Тук дизайнерите са решили да ви подчертаят колко меки и удобни са италиански спални ROY. Те са опасани с нежни и чувствени линии, най-забележителни върху таблата, образуващи ..
3 040.00 лв
Вашата нова кожена спалня от Италия ви очаква!  Dream..., удобна, мека, стилна, спалня - мечта! Модерната тапицирана спалня от колекция Classic на Samoa ще ви хареса от пръв поглед. Само погледнете луксозната тапицерия и изисканите извивки на..
Направете запитване*
Дизайнерски спални STONE – Великолепно съчетание между чувственост и средиземноморско излъчване. Модерни легла STONE определено заслужават печата „Made in Italy”. Тяхната визия е неповторимо елегантна и излъчва мекота и комфорт. ..
Направете запитване*
Samoa се грижи за вашия спокоен сън с новите модерни спални от Италия! Екипът от дизайнери на италианската мебелна фирма създаде перфектната тапицирана спалня, осигуряваща ви всичко, от което се нуждаете за пълноценен релакс. Модерната спалня Posi..
Направете запитване*
Съвременни спални FUTON – Мек повей от Ориента Това, което ще ви впечатли при дизайнерски легла FUTON е ръчната изработка на всички покрития. Прецизният шев и декоративни елементи са тези, които съставляват цялостната същност на спални Итали..
3 558.00 лв
Неограничен комфорт и стилно обзавеждане на дома с Essential – тапицирана спалня от Samoa. Модерната спалня предлага неограничени възможности за персонализиране на модела. Италианската спалня Essential може да облечете с текстилна или кожена..
Направете запитване*
Тапицирани спални DRUDY – Почивката никога е по- приятна от всякога с легла DRUDY Комфортът при спални, произведени в Италия DRUDY е основната привилегия, в която е вложено доста. За да ви е безкрайно удобно се грижи таблата на леглото, коят..
3 558.00 лв

Представяме Ви модерни кожени спални. Красотата на формите идва от иновативния дизайн и уникалните цветови съчетания. Може да избирате между висококачествени кожени спални от естествена или еко кожа с различни дебелина. Насладете се на галерията от модели, които ние Ви предлагаме и изберете най-подходящата италианска кожена спалня за Вашия дом. Модерните кожени спални са характерни за едно съвременно жилище. Те са подходящи за хора с по-креативни интериорни идеи и виждания. 

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)