Зa нас

        Фирма Норт Стил е регистрирана през 2008 година, когато в света на интериорния дизайн се наблюдава смела адаптивност и гъвкавост на елементите. Този иновативен подход събужда предприемаческия дух на Росен Бойчев, който основава компанията. Той вярва, че зад всяко качествено и прагматично интериорно решение стои творчески импулс, балансиран между форма и функция, между естетика и функционалност.

Днес Норт Стил е сред водещите вносители на уникални и неповторими мебели, осветление, аксесоари и декорация за дома от Италия. Внасяните от нас мебели обхващат идеята за красота и функционалност като приоритетни при подбора и съчетаването на детайли. Максимално изчерпателните колекции от аксесоари и осветление, които презентираме, ще придадат завладяващо очарование на атмосферата в дома, офиса или градината.

Гордеем се с изключително богатото разнообразие на италианска мека мебел - дивани, канапета и кресла от естествена кожа, текстил и други тапицерии, с гарантиран италиански произход и качество, които може да разгледате в категориите. С най-атрактивните ни предложения на италианска мека мебел може да се запознаете в нашите промоционални оферти. Предлагаме още широка гама модерни и класически италиански спални, сред които и такива в стил Барок и антично - старинен стил. Към тях сме добавили различни модели гардероби, нощни шкафчета, тоалетки и скринове, които може да разгледате в отделните стилови категории.

В Норт Стил знаем, че именно кухнята превръща всяко жилище в дом. Поради тази причина сме отделили специално внимание на съвременната кухня. Селектирали сме за Вас предложенията на водещи италиански производители. В хармония с кухненското обзавеждане Ви предлагаме и висококачествени италиански мебели за трапезария и всекидневна - модулни секции, маси, столове, шкафове, витрини в модерен и класически стил, които подсилват притегателната сила на дома.

Ние вярваме, че успехът ни се състои в това да правим обичайните неща необичайно добре. Поради това в каталога ни ще откриете само подбрани модели италиански мебели за детска стая и градински мебели, открояващи се с изключителен дизайн, изчистени линии и качество, които биха задоволили и най-изискания вкус! При нас ще откриете най-новите тенденции в обзавеждането на дома, офиса и градината от престижни италиански дизайнери, които освен за естетиката, стила и дизайнерската линия на мебелите, са отделили специално внимание и на тяхната функционалност.

Творческите им идеи са осъществени от италиански производители с десетилетен опит в производството на мебели, чиито марки са гаранция и еталон за качество на европейския и световен пазар.

Ние в Норт Стил работим в посока утвърждаване на компанията ни като един от основните вносители на богата гама стилни италиански мебели от среден и висок клас. Наша дългосрочна цел е да разширим кръга от потенциалните си клиенти, не само чрез утвърдените качествени и комфортни мебели, които предлагаме, но и чрез изработване на индивидуални интериорни проекти, съобразени с Вашите желания и нужди. Наш приоритет е високото качество на всички предоставяни от нас услуги. Това включва и бърза доставка до всяка точка на Европа, която в повечето случаи е безплатна за клиента.

Всяко Ваше изискване ни помага да израстваме като професионалисти. Съсредоточава цялата ни енергия в подобрявене нивото на услугите, които предлагаме. Стремим се адекватно и бързо да отговаряме на поставените ни задачи. Проявявавайки креативност и оригиналност, ние печелим нови клиенти, които са ценители на стилното и красиво обзавеждане. В Норт Стил се стремим към създаване и поддържане на дългосрочни партньорства с лоялни клиенти. Затова и цените, които сме поставили, са възможно най-ниските за класа мебели, които предлагаме.

Ние Ви гарантираме със съответните сертификати произхода и качеството на предлаганите от нас италиански мебели, осветление, аксесоари и декорация за дома, защото ценим Вашето доверие!

Очакваме Ви!

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)