Модерни гардеробни от Италия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Отворени модерни гардероби NAKED Минималистична визия и непоколебима практичност. Това са двете определения, които автоматично получават италиански гардероби NAKED. Техният чар е в истинската семплота, разработена изцяло за да покрие изискването з..
Направете запитване*
Модерни италиански гардероби с отворени врати FLEXI Съвременната чаровност на модерни гардероби FLEXI ги превръща в тази неустоима италианска мебел, която задължително трябва да стане част от Вашият интериор. Семпъл дизайн, подредба по избор и наи..
Направете запитване*
Италиански отворени гардероби ALEA За какво са ви врати, когато разполагате с възможността да импровизирате по иновативен начин? Представяме ви съвременни гардероби от отворен тип ALEA, които впечатляват с удобна оптимизация на пространството и вп..
6 859.00 лв
Дизайнерски гардероби ALEA Огромният гардероб е мечта. Цяло едно пространство за съхранение на ежедневни тоалети. Обикновено се отказваме от тях поради липса на пространство у дома, но с тези италиански гардероби това не е необходимо. Модерни гард..
Направете запитване*
Отворени италиански гардероби SKELETRO Защо са ви врати? На пръв поглед странен въпрос, но след като видите най-новите италиански дизайнерски предложения, определено ще си промените мнението. Става въпрос за модерни гардероби SKELETRO с отворено п..
Направете запитване*
Съвременни гардероби с отворени врати BOISERIE Елегантни гардероби, произведени в Италия BOISERIE ще ви позволят да избягате от ограничението на стереотипите и същевременно с това да спестите място. Обзавеждането във Вашата спалня ще придобие изця..
Направете запитване*
Етикети: гардеробни

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)