Произведено в Италия

Истинското разнообразие от италиански мебели, осветление и аксесоари за дома ви очаква

Фирма North Style е водещ вносител на уникални италиански мебели и аксесоари. При нас ще откриете огромно разнообразие от луксозни мебели - дивани, канапета, кресла и спални, осветление и сбор от най-добрите аксесоари за дома. Ние сме истински ценители на красивото в пълният му смисъл и знаем, че то изглежда най-добре когато съчетава функционалност с внимание към всеки един малък детайл. Всички модерни мебели, предлагани от North Style са способни да внесат очарователният дух на Италия във Вашия дом, офис или градина.
 

Високо италианско качество, подкрепено от множество сертификати

Италия е страна, известна с производството на луксозни мебели, осветителни тела и аксесоари за дома. Тя ценни своите традиции, произлизащи от древността и се стреми да предложи само най-доброто на клиентите си от цял свят. Ние от North Style знаем това и поради тази причина извършваме внимателен подбор към всеки един италиански производител. Накрая избираме само най-добрите имена - тези, които могат да предложат високо качество, уникален външен вид и главозамайваща функционалност, точно в този ред.
 

Сертификати

Фирма North Style с гордост представя изключително разнообразие от колекции на луксозни мебели, спални, осветление и аксесоари. Всички предлагани от нас продукти притежават съответен сертификат, гарантиращ тяхната страна на произход и висококачествена изработка. И защото ние от North Style ценим доверието на всеки един наш клиент, предоставяме тези сертификати, издадени директно от италианският производител.


 

Произведено в Италия

Фирма North Style предлага истинско разнообразие от италиански мебели на цени без конкуренция. Навсякъде ще откриете печат, поставен на всички мебели за всекидневна и кухня – трапезни маси, столове, модерни дивани, мебели за спалня и още много други. Това е печатът 100% Made in Italy.


 

Не просто печат, а нещо повече

Всички италиански мебели, които предлагаме ние от North Style са произведени от материали с изключително високо качество и притежават сертификат за произход. Самата изработка се осъществява от специализиран персонал, чийто труд се е доказал през годините на усърдна работа и внимание към всеки един малък детайл.

Сертификатът 100% Made in Italy гарантира страна на произход и качество на изработка на всички италиански мебели.

 

100% гаранция за качество от Италия

Ние от North Style знаем колко е важно качеството за всеки един клиент. И точно защото доверието на нашите клиенти е най-цененото от нас предоставяме сертификат 100% гаранция за качество на всички италиански мебели за всекидневна, кухня и спалня, издаден директно от самият производител. С това гарантираме автентично високо качество и страна на произход на всяка една мебел, предлагана от нас.

Насладете се на 100% качество, произведено в Италия, защото то е способно да оправдае напълно вашите очаквания от италианските мебели и да ви даде много повече!


Качество, гарантирано от CATAS

Фондация CATAS е сформирана преди приблизително 50 години. Нейната основна мисия е да тества на първо място безопасността и качеството на всички готови мебелни произведения. Казано накратко, CATAS се грижи да получите само най-доброто когато избирате италиански мебели за вашият дом.
 

Изследване, тестване и сертифициране на Вашите мебели

Още от своето създаване CATAS работи успоредно с множество производители на мебели. По този начин им помага непрекъснато да усъвършенстват качеството и надеждността на своите продукти в полза на клиента и околната среда.

Всички тестове на CATAS се извършват в специализирани лаборатории от високо квалифициран персонал. Фондация CATAS не спира да насърчава иновативността и всяка година организира курсове и семинари за всички производители, с които работи.

Сертификатът CATAS напълно оправдава Вашето доверие

Сертификат  CATAS се издава само на тези мебели, чиито материали отговарят напълно на съответните технически стандарти и покриват специфичните изисквания на всеки клиент. Всички тестове се провеждат съгласно европейските, международни и национални стандарти.

Ние от North Style сме запознати със значението на сертификат CATAS, за това ще го срещате доста сред разнообразието от италиански мебели, осветителни тела и аксесоари за дома, които предлагаме. Чрез него се гарантира изключително високото качество на продукта, както и неговата надеждност.

 

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)