Спални Класически Стил

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Неостаряваща класика и стил с италиански тапицирани спални Samoa Питате се каква е перфектната спалня - разбира се качествена и удобна. А какво по-добро от италианска тапицирана спалня? Като утвърден производител на тапицирани мебели Samoa ще ви п..
Направете запитване*
Производител: Camelgroup
Техническа информация » Материали - MDF / Пепелно бял финиш » Декоративни елементи  Допълнителна информация » Предлага се в два цвята - WHITE ASH / CHERRY WOOD » Модела се предлага в два варианта за избор на та..
2 938.00 лв
Производител: Camelgroup
Техническа информация » Материали - MDF /  Слонова кост финиш » Декоративни елементи на таблата Допълнителна информация » Предлага се в цвят - IVORY » Повдигащ механизъм  При поръчка на легло с повдигащ м..
2 633.00 лв
Производител: Camelgroup
Техническа информация » Материали - MDF /  Слонова кост финиш » Декоративни елементи на таблата Допълнителна информация » Предлага се в цвят - IVORY » Модела се предлага в три различни варианта за избор на табл..
3 107.00 лв
Производител: Camelgroup
Техническа информация » Материали - MDF  » Табла от еко кожа - CAPITONNE Допълнителна информация » Предлага се в два цвята - WALNUT / IVORY » Повдигащ механизъм  При поръчка на легло с повдигащ механизъм ..
3 382.00 лв
Производител: Camelgroup
Техническа информация » Техническа характеристика » Материали - MDF / Античен бял финиш Допълнителна информация » Основата на леглото може да бъде с изчистена визия - RICORDI  » Повдигащ механизъм  При по..
1 682.00 лв
Производител: Camelgroup
Техническа информация » Материали - MDF / Слонова кост финиш » Декоративен бронзов орнамент на таблата Допълнителна информация » Предлага се в цвят - IVORY » Повдигащ механизъм  При поръчка на легло с повдигащ..
3 234.00 лв
Производител: Camelgroup
Техническа информация » Техническа характеристика » Материали - MDF / Античен бял финиш » Декоративен елемент на таблата Допълнителна информация » Основата на леглото може да бъде с изчистена визия - RICORDI  ..
2 198.00 лв
Производител: Camelgroup
Техническа информация » Материали - MDF /  Слонова кост финиш » Декоративни елементи на таблата Допълнителна информация » Предлага се в два цвята - WALNUT / IVORY » Повдигащ механизъм  При поръчка на легл..
2 938.00 лв
Стилно обзавеждане за спалня с модерни тапицирани легла Samoa Unique е наистина уникално италианско легло. Модерната тапицирана спалня на Samoa е перфектна откъдето и да я погледнете, изработена със стабилна поддържаща структура и стилен класическ..
Направете запитване*
Изискана италианска спалня от Samoa Простота на формите и съвършени изчистени линии се сливат в хармония от мекота в Novel, приказна италианска спалня, създадена за един по-стилен дом. Модерната текстилна спалня на Samoa е изпипана до съвършенств..
Направете запитване*
Внесете италиански стил в спалнята с класическо тапицирано легло от Samoa Nice е първокачествено италианско тапицирано легло, с което ще си осигурите комфорт във всяка позиция, тъй като модерната спалня на Samoa е перфектна и за сън и за четене на..
Направете запитване*
Спете като царе в новата си италианска спалня King е модерна тапицирана спалня на Samoa, която ще ви осигури комфорт и стилна атмосфера в стаята. Потопете се в блажена почивка, облягайки се на меката капитонирана тапицерия, насладете се на допира ..
Направете запитване*
Тапицирани легла SOFT – Внимание към всеки един детайл и микс от покрития и възглавници Изчистените линии и семплата визия е акцентът при италиански спални SOFT. Тук определено си личи дългогодишният опит в проектирането и производството на ..
1 532.00 лв
Иновативни спални ROYAL – Един истински кралски представител, изпъкващ с класически и неподвластни на времето линии Тези модели спални, произведени в Италия не са за всеки. Те са само за отбраните естети и ценители, които желаят да се наслад..
4 256.00 лв
Луксозна италианска спалня с класически дизайн Ако сте ценители на качественото и стилно обзавеждане за спалня – италианското тапицирано легло Novel Lux е перфектния избор за вас. Модерната тапицирана спалня от колекция Classic на Samoa ще и..
Направете запитване*

Класическият стил спални е за ценителите на мебели от дърво (масив) и традиционалистите. Ето защо ние, от фирма Норт Стил, сме селектирали най-атрактивните модели италиански класически спални. Типичен материал за изработка на класически спални е масивната дървесина. Нейните изключителни свойства придават здравина и дълъг живот на мебелите. Предпочитаните цветове за спални класически стил са тъмно или червеникаво кафяво и бяло. Именно на тях се дължи луксозната визия на тези класически италиански спални.   

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)