CANTORI

        Утвърденият италиански производител CANTORI предлага богата гама от мебели и аксесоари за дома. Луксозните мебели на CANTORI са произведени в изискан стил, без да се забравя и тяхната функционалност. Модерните италиански мебели, предлагани от производителя са класически, с изчистени линии и галещи окото форми. Италианският производител залага на светлите цветове като шампанско, слонова кост, бежово, с които успява да създаде особено уютна и хармонична атмосфера в интериора на всеки дом. Материалите, използвани за изработката на тези луксозни мебели от Италия, са прецизно подбрани и с доказано качество. Финишите и фините детайли на мебелите са постигнати ръчно от умели майстори, които извисяват тези класически италиански мебели до нивото на луксозна вещ в интериора, сравнима с изящно произведение на изкуството. Естествено дърво, мрамор, златни и сребърни детайли подчертават лукса на модерните мебели от Италия. Материи като кадифе, лен, велур и естествена кожа са използвани за меката мебел на CANTORI. Избирайки дизайнерски мебели от CANTORI, вие може да си подарите цялостно обзавеждане за дома, най-доброто от Италия. Луксозни кожени дивани, дизайнерски спални, меки тапицирани кресла, разкошни маси в модерен стил, тоалетки, шкафове, огледала, библиотеки със съвременен дизайн.

Няма налични продукти.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)