Блог

Да разчупим стереотипите с "Graphicollection"

        Третото издание на тази съвременна колекция от италиански картини и пана за стена е вече и в България!  
"Graphicolection 2016-2017"  на PINTDECOR се ражда като  естествен отговор на нарастващото търсене на модерни картини и стенни пана с различни, запомнящи се и вдъхновяващи образи и послания.

NOI CREIAMO 2018

        "НИЕ СЪЗДАВАМЕ" е определението, което описва най-точно мисията на креативния екип от дизайнери и художници  на "PINTDECOR", който с гордост може да  покаже не само на думи, но и на практика как твори.

"CASADOLCECASA": Идеи за декориране на дома

Италианската компания "PINTDECOR" не спира да ни изненадва с креативност и оригинални идеи. Дългогодишния опит на производителя и неуморната работа на дизайнери и художници на фирмата дава своя резултат и днес всеки може да се радва на съвременни и модерни аксесоари за дома.

"HOME DECOR": Модерна декорация за дома и офиса

        Една италианска колекция от аксесоари за дома, насочена към ценителите на красивото, изтънчените естети, романтичните натури и всички, които искат да бъдат различни, вече е в България!

"ANTEPRIMA 2015": Модерни аксесоари за дома

  Една колекция от модерни аксесоари за дома, създадена в резултат на непрестанно търсене и комбиниране на нови форми, техники и ефекти. Материалите са многопластови и не спират да преливат едни в други, да създават нови визуални ефекти, да извикват емоции и настроения.

"BEDSTORIES": Колекция от модерни легла

   "FELIS" предстявя своята нова колекция модерни италиански легла и спални "BEDSTORIES".

        Италианската компания за мебели с дългогдишен опит и стил, положи усилия да създаде своите модерни легла и спални с колекцията "BEDSTORIES". С тях наистина сънят се превръща в приказка, която не искате да свършва.

"LIGHT DAY COLLECTION": Мебели за всекидневна

        В следващите няколко реда ще презентираме част от редицата качества, които уникалната и модернистична колекция "LIGHT DAY COLLECTION" притежава. За тези от Вас, за които името "ORME" все още не е познато, сме длъжни да споменем и няколко думи за този мебелен гигант на италианския пазар. Фирмата е дългогодишен лидер на италианската мебелната сцена, чиито идеи съчетават иновация и дизайн, за да достигнат до абсолютен връх в мебелното производство.

"WARDROBE COLLECTION BY ORME": Модерни гардероби

        И ето че италианският лидер в производството на мебели за спална и хол / всекидневна "ORME", изскача на мебелната сцена, представяйки тази невероятна колекция от италиански гардероби, които със своята стилна и модерна линия са подходящи за всеки вид помещение. Гардеробите са така конструирани, че освен основната си съхранителна функция, тези уникални мебели организират пространството Ви и оформят структурата на стаята, в която са позиционирани.

"LIGHT NIGHT COLLECTION": Мебели за спалня

        Минимализъм е термин, който със сигурност, сте чували, но какво всъщност значи? Минимализмът всъщност е начин на живот, способ, който ни позволява да отделим важните от ненужните неща, да се концентрираме върху същественото. Дизайнът определено е един от най-предпочитаните и използвани в наши дни. Навлиза в края на 20-ти век и началото на 21-ви век и се характеризира с ниски мебели и употреба на натурално дърво.

"CAMELGROUP" - Модерни и класически италиански мебели

        "CAMELGROUP" предлага изящество и разнообразие със своите мебели. Марката предлага лукс, с който всеки би искал да се обгради. Към името "CAMELGROUP" с лекота се добавят иновативна, модерна, традиционна и класическа мебел. Тези определения се заключават в стила, качеството и визията на мебелите, които могат да красят домове, офиси, хотели и цели курорти.

"PINTDECOR" - Декорация за дома и офиса

        "Норт Стил ЕООД",  представя на вашето внимание фирма "Adria ART / PINTDECOR". Докоснете се до природата чрез естествените материали и красиви мотиви с внимание към детайла. Представяме ви уникални аксесоари произведени в Италия, ексклузивно ръчно декорирани.

Да "ОБЛЕЧЕМ" стените с PINTDECOR

        Италианската фирма "PINTDECOR" непрестано ни изненадва с модерни дизайнерски серии от мебели и декорации, способни да внесат елемент на оригиналност във всяка стая. И най- луксозното обзавеждане би изглеждало недовършено без тези последни щрихи на декора, определящи звученето на интериора и енергията на помещението.

"ALPA SALITTI": В света на меката мебел от Италия

        XXI-ви век е векът на технологиите, които навлизат във всеки един аспект от живота на съвременния човек. Границите се размиват и днес, говорейки за мебели, клиентът търси и говори не само за красив дизайн, но и все по-често се употребяват думите като гъвкавост, многофункционалност, креативност. Или можем да перифразираме познатата филмова реплика така – "мебелите не са това, което бяха"

ORME DESIGN: Италиански мебели от бъдещето

        В основата на всяко нещо, разбира се, стои поне една ключова фигура с ясни концепции, идеи и визия за развитие. В този случаи семената посява Марсело Далла Бета, който в края на 60-те години инвестира и реализира проект, превърнал се днес компанията  "Home Groups".

"CAMELGROUP" - Италиански мебели с традиция и стил

    "CAMELGROUP" произвежда висококачествени италиански мебели, изцяло подвластни на нуждите на хората, които търсят изкуство, комфорт и качество при създаването на един одухотворен интериор. Марката е създадена през 1983 година, като оттогава досега не спира да намира начини да изпреварва и да надхвърля най-смелите очаквания за стил и качество на своите клиенти. 

"DEMY": Това е леглото!

Здравейте, мили приятели на стила и комфорта.

        Известния български писател и класик Алеко Константинов е казал: "Разни хора, разни идеали."
Ако отнесем това към приказния мебелен свят на "North Style", трябва да кажем: "Различни спални, но пък всички те са  идеални.

       "FELIS" напълно доказва това твърдение със своите разнообразни и стилни колекции, сред които всеки може да открие перфектното обзавеждане за всяка стая.

"BOLTON": Не просто тапицирано легло, а истинско бижу

        Здравейте, мили приятели на стила и комфорта. Вече имаме удоволствието да Ви представим една необикновена италианска мебел, която по-скоро би могла да бъде оприличена на същинско бижу.

Затаете дъх в трепетно очакване и се пригответе, защото представяме на Вашето внимание леглото "BOLTON" – част от колекцията "BED STORIES №2"

"BOWIE" Леглото с главно "Л"

        Здравейте, мили приятели на стила и комфорта. Позволете Ни да насочим Вашето внимание към едно от многобройните прекрасни предложения на италианската компания за мебели "FELIS", а именно леглото "BOWIE".  Включено в колекцията "BED STORIES №2" тази италианска мебел е съчетала в себе си най-високо качество в изработката и модерен и стилен дизайн. "

Дивани с функция за сън: изберете лукс и практичност

        Когато избират мебелите, които най-добре да пасват на нуждите им, повечето хора най-често трябва да избират между луксозна и красива мебел, която да стои добре в стаята, или да се спрат на такава, която да има приличен външен вид, но да е практична и мултифункционална. Но Вие не е нужно да правите компромис с лукса, за сметка на функционалността на мебелите си.

"TIFFANY": Красотата и комфорта в едно

        Както Великият Шекспир е казал: "Животът е сцена и всички ние сме актьори". Всеки се старае да изпълни най-добре своята роля и мисия. Сигурно ще бъдете изненадани да узнаете, че в "света на мебелите" този принцип също е напълно приложим. Съществуват толкова много и разнообразни предложения за перфектното легло, че получавате главоболие от прекаленото мислене и обикаляне по магазините или сърфиране из мрежата. 

"James": Диванът, който се грижи за Вашата почивка

        Здравейте, приятели и ценители на стила и качеството. Този път ще обърнем внимание на нещо МЕКО казано забележително, а може би е по-точно да го определим като впечатляващо. Но Всъщност което и от двете определения да изберем, ще бъде еднакво вярно, щом говорим за дивана "JAMES" на "FELIS". Безспорно италианската компания е лидер в производството на висококачествена мека мебел.

"FELIS": Мечтаната спалня е вече реалност

        В следващите редове "FELIS", чрез  официалния си партньор и вносител за България "North Style Ltd" желаят да споделят с Вас една съкровена и дълбоко пазена тайна. Става въпрос за едно познание, овладяването на което отне на екипа от специалисти на "FELIS" дълги часове на неуморен труд, но в крайна сметка те успяха - разкриха тайната на пълноценния здрав сън и сега те пожелаха да я споделят с Вас – техните приятели и верни клиенти.

"FELIS": Съвършенството е постижимо

            "FELIS" е компания за мебели, отличаващи се със своя стил, неповторим дизайн, качество и комфорт. Разпространена в множество държави, компанията се стреми да осигури на възможно най-широк кръг от клиенти възможността да се насладят на техните мебели, наподобяващи произведения на изкуството.

Модерни интериорни масички, Flamingo Collection от 'Felis'

        След летните отпуски и пътувания, нека обновим дома си с доказаните като качество италиански мебели Felis! Знаещите латински не е трудно да се сетят, че felis значи котка. Мебелите на фирма FELIS  носят най-ценните качества на многоликия хищник – красота, магнетичност, мекота, гъвкавост, уют, топлина, адаптивност, дискретност и какволи още не!

Огледалният свят на Unico Italia - стъклени маси за кафе

Огледалният свят в колекциите  на италианския производител Unico Italia е съставен от етажерки, трапезни маси, масички за кафе и други част от интериора. Нека обърнем внимание на елегантните помощни масички или т.нар. масички за кафе. Те са ултра прецизно изпълнение, което се дължи не само на използваното висококачествено стъкло, но и на атрактивните дизайнерски хрумвания. 

Колекция Zero TRE от Unico Italia

В новата си колекция Zero TRE италианската марка Unico Italia демонстрира своя индивидуален поглед над интериорните врати. Вратите на гардеробната, както и всички останали врати са акцентът в дома. Отново флоралните принтове са намерили приложение в колекцията Zero TRE. 

Zero DUE от Unico Italia

Тази колекция мебели и декорация за дома на италианския производител Unico Italia се различава от всички останали по своя колорит. Цветовете, на които е подчинена колекцията Zero due са оранжево, жълто, цикламено, зелено, синьо...

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

 

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.  

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил  към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил. 

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

           
1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител. 

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×