Поверителност

Политика за защита на личните данни

Ние от “Норт Стил” ЕООД  държим много на доверието и сигурността на нашите клиенти. Именно за това, защитата на вашите лични данни е наш основен приоритет.

1. Общи понятия
1.1 Съгласно легалната дефиниция, посочена в чл. 2 ал. 1 от Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.

1.2 ЗЗЛД въвежда понятието “ администратор на личните данни” с чл. 3 ал. 1 и това е физическо или юридическо лице, както и орган на държавната власт или на местното самоуправление, който сам или съвместно с друго лице определя целите и средствата за обработване на личните данни. Администраторът на лични данни има за задължение да подаде заявление за регистрация в електронния регистър на администраторите на лични данни, който се води от Комисията за защита на личните данни.

2. Електронни Известия
Информацията, която Ни предоставяте в графата известия е с цел периодичното Ви уведомяване за текущи промоции и нови артикули. Възможно е да прекратите абонамента си за получаване на нашите известия по всяко време.

3. Надеждни онлайн разплащателни методи
С цел да направим процеса на пазаруване и плащане максимално спокоен и сигурен за вас- нашите клиенти , ние използваме Secure Sockets Layer.
Secure Sockets Layer или SSL е специален криптографски интернет протокол за връзка клиент - сървър, който предпазва преноса на данни от недоброжелателна намеса.
Що се отнася до номера на кредитната ви карта, ние разкриваме само последните й четири цифри, в момента на потвърждение на поръчката ви. С цел да се осъществи плащането, ние представяме  цeлия номер от кредитната карта до подходящата компания за кредитни карти по време на обработката на поръчките, но този процес е строго контролиран и не представлява опасност за конфиденциалността на вашите данни.
Важно: Ние нямаме достъп до номерата на Вашата карта.
 
4. Бисквитки ( “Cookies” )
 Пo време на посещение на нашия уеб сайт вашият браузър съхранява "бисквитки"("cookies") на твърдия диск на вашия компютър или мобилно устроиство.
Използваме бисквитки, за да поддържаме “ пазарна количка”, до която да имате достъп и след затваряне на прозорецa, в който предходно е бил отворен нашият електронен магазин. Продуктите, които сте добавили при предишната ви сесия ще се запазят и това ще ви помогне да спесите време.
Също така тяхната функция е и  да спомагнат да подобрим предлаганите от нас услуги, съхранените данни използваме само в обобщен вид и за статистически цели.
Норт Стил не използва бисквитки, за да следи как ползвателите и клиентите използват интернет, след като напуснат уебсайта и не съхранява информация, която може да бъде прочетена или засечена от трети лица.
Ние не разменяме, продаваме или отдаваме информация за бисквитки без изричното съгласие на ползвателите.

5. Google Analytics ( Анализ)
Ние използваме тази услуга, предлагана от Google, с цел осъществяване на бъдещи подобрения по нашия сайт и респективно по-високо качество на обслужване за вас - нашите клиенти. Посредством аналитичните функции на Google Analytics ние повишаваме ефективността на нашия електронен магазин.
Google Analytics генерира статистическа и друга информация за уебсайта посредством “бисквитки”, които се записват върху компютрите на потребители или гости на уеб сайта. Тази информация се използва за създаване на доклади за използването на сайта и бива съхранявана от Google. Политиката за поверителност на Google може да откриете на следнияадрес: www.google.bg/policies/privacy

6. Процедура за отказ
 Ако клиентът откаже да предостави необходима на Норт Стил информация или лични данни, това може да доведе до невъзможност да бъде осъществена поръчка в нашия електронен магазин.
Норт Стил НЕ носи отговорност за грешни или непълни данни, предоставени от потребителите и възпрепятстващи нормалното ползване на нашия уеб сайт или на услугите, предлагани в него.
Моля, използвайте форма за контакт за връзка с евентуални въпроси относно защита на личните данни или в случай, че желаете вашите профил и/или данни да бъдат заличени от нашия регистър.
Използвайки нашият уеб сайт, вие декларирате вашето съгласие с този документ, описващ нашата Политика за личните данни. В случай, че не сте съгласни с една или множество точки от този документ, любезно ви призоваваме да не използвате този сайт.
Запазваме си правото по наша преценка и по всяко време да изтриваме или изменяме части от тази Политика и да правим допълнения, когато такива са необходими.
Информацията в този раздел ще бъде актуализирана при настъпила промяна в настоящия документ, призоваваме ви да препрочитате регулярно за настъпили изменения.

7. Процедура за изгубени или забравени имена и пароли
В случай на невъзможност да се идентифицирате и това се дължи на изгубено или забравено име и парола, ние сме предвидили различни решения, според естеството на проблема.
- при забравена парола, потърсете в горният десен ъгъл на нашата начална страница - www northstyle-bg.com. Там, избирайки “ Вход”, ще намерите в падащото меню и опция “ Забравена парола”. Въведете електронният адрес, с който сте регистрирани и натиснете “ Продължи”. Новата си парола, както и линк за потвърждение на заявката ще намерите във вашия имейл.
- при забравен идентификационен имейл, моля използвайте контактната форма на нашия уеб сайт, за да ни уведомите.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×