Блог

Съвършенството е постижимо в света на "CANTORI"

       Вече над 40 години италианската фирма CANTORI не престава да ни радва с луксозни мебели и дизайнерски аксесоари за дома. Изискани на външен вид, произведени от висококачествени материали, модерните мебели на Cantori са в състояние да задоволят очакванията на най-взискателните клиенти в цял свят.

Седмица на дизайна в Милано 2018

     През изминалата година фирмата за текстил KVADRAT, в партньорство с REALLY, представи един нов материал за изработка на мебели -Solid Textile Board (STB)- направен от рециклиран памук и вълнен текстил. Тази година те работиха със седем известни архитекти и дизайнери (сред които Jo Nagasaka, Jonathan Olivares и Raw-Edges), за да покажат неограничените си възможности. 

Седмица на дизайна в Милано 2018: "Salone del Mobile. Milano"

        От 17 до 22 април 2018 г. в панаирното градче Ро, Италия се проведе най-голямата в света изложба за мебели - Salone Internazionale del Mobile. И ние от "Норт стил" имахме удоволствието да посетим изложбите, разположени в различни павилиони в Rho Fiera Milano. Грандиозното събитие ни зареди с енергия и нови идеи за обзавеждане, които ще се радваме да споделим с вас.

Да разчупим стереотипите с "Graphicollection"

        Третото издание на тази съвременна колекция от италиански картини и пана за стена е вече и в България!
"Graphicolection 2016-2017" на PINTDECOR се ражда като естествен отговор на нарастващото търсене на модерни картини и стенни пана с различни, запомнящи се и вдъхновяващи образи и послания.

NOI CREIAMO 2018

        "НИЕ СЪЗДАВАМЕ" е определението, което описва най-точно мисията на креативния екип от дизайнери и художници на "PINTDECOR", който с гордост може да покаже не само на думи, но и на практика как твори.

"CASADOLCECASA": Идеи за декориране на дома

        "PINTDECOR"не спира да ни изненадва с креативност и оригинални идеи. Дългогодишния опит на производителя и неуморната работа на дизайнери и художници на фирмата дава своя резултат и днес всеки може да се радва на съвременни и модерни аксесоари за дома.

"HOME DECOR": Модерна декорация за дома и офиса

        Една италианска колекция от аксесоари за дома, насочена към ценителите на красивото, изтънчените естети, романтичните натури и всички, които искат да бъдат различни, вече е в България!

"ANTEPRIMA 2015": Модерни аксесоари за дома

  Една колекция от модерни аксесоари за дома, създадена в резултат на непрестанно търсене и комбиниране на нови форми, техники и ефекти. Материалите са многопластови и не спират да преливат едни в други, да създават нови визуални ефекти, да извикват емоции и настроения.

"BEDSTORIES": Колекция от модерни легла

   "FELIS" предстявя своята нова колекция модерни италиански легла и спални "BEDSTORIES".

        Италианската компания за мебели с дългогдишен опит и стил, положи усилия да създаде своите модерни легла и спални с колекцията "BEDSTORIES". С тях наистина сънят се превръща в приказка, която не искате да свършва.

"LIGHT DAY COLLECTION": Мебели за всекидневна

        В следващите няколко реда ще презентираме част от редицата качества, които уникалната и модернистична колекция "LIGHT DAY COLLECTION" притежава. За тези от Вас, за които името "ORME" все още не е познато, сме длъжни да споменем и няколко думи за този мебелен гигант на италианския пазар. Фирмата е дългогодишен лидер на италианската мебелната сцена, чиито идеи съчетават иновация и дизайн, за да достигнат до абсолютен връх в мебелното производство.

"WARDROBE COLLECTION BY ORME": Модерни гардероби

        И ето че италианският лидер в производството на мебели за спална и хол / всекидневна "ORME", изскача на мебелната сцена, представяйки тази невероятна колекция от италиански гардероби, които със своята стилна и модерна линия са подходящи за всеки вид помещение. Гардеробите са така конструирани, че освен основната си съхранителна функция, тези уникални мебели организират пространството Ви и оформят структурата на стаята, в която са позиционирани.

"LIGHT NIGHT COLLECTION": Мебели за спалня

        Минимализъм е термин, който със сигурност, сте чували, но какво всъщност значи? Минимализмът всъщност е начин на живот, способ, който ни позволява да отделим важните от ненужните неща, да се концентрираме върху същественото. Дизайнът определено е един от най-предпочитаните и използвани в наши дни. Навлиза в края на 20-ти век и началото на 21-ви век и се характеризира с ниски мебели и употреба на натурално дърво.

"CAMELGROUP" - Модерни и класически италиански мебели

        "CAMELGROUP" предлага изящество и разнообразие със своите мебели. Марката предлага лукс, с който всеки би искал да се обгради. Към името "CAMELGROUP" с лекота се добавят иновативна, модерна, традиционна и класическа мебел. Тези определения се заключават в стила, качеството и визията на мебелите, които могат да красят домове, офиси, хотели и цели курорти.

"PINTDECOR" - Декорация за дома и офиса

        "Норт Стил ЕООД",  представя на вашето внимание фирма "Adria ART / PINTDECOR". Докоснете се до природата чрез естествените материали и красиви мотиви с внимание към детайла. Представяме ви уникални аксесоари произведени в Италия, ексклузивно ръчно декорирани.

Да "ОБЛЕЧЕМ" стените с PINTDECOR

        Италианската фирма "PINTDECOR" непрестано ни изненадва с модерни дизайнерски серии от мебели и декорации, способни да внесат елемент на оригиналност във всяка стая. И най- луксозното обзавеждане би изглеждало недовършено без тези последни щрихи на декора, определящи звученето на интериора и енергията на помещението.

"ALPA SALITTI": В света на меката мебел от Италия

        XXI-ви век е векът на технологиите, които навлизат във всеки един аспект от живота на съвременния човек. Границите се размиват и днес, говорейки за мебели, клиентът търси и говори не само за красив дизайн, но и все по-често се употребяват думите като гъвкавост, многофункционалност, креативност. Или можем да перифразираме познатата филмова реплика така – "мебелите не са това, което бяха"

ORME DESIGN: Италиански мебели от бъдещето

        В основата на всяко нещо, разбира се, стои поне една ключова фигура с ясни концепции, идеи и визия за развитие. В този случаи семената посява Марсело Далла Бета, който в края на 60-те години инвестира и реализира проект, превърнал се днес компанията  "Home Groups".

"CAMELGROUP" - Италиански мебели с традиция и стил

    "CAMELGROUP" произвежда висококачествени италиански мебели, изцяло подвластни на нуждите на хората, които търсят изкуство, комфорт и качество при създаването на един одухотворен интериор. Марката е създадена през 1983 година, като оттогава досега не спира да намира начини да изпреварва и да надхвърля най-смелите очаквания за стил и качество на своите клиенти. 

"DEMY": Това е леглото!

Здравейте, мили приятели на стила и комфорта.

        Известния български писател и класик Алеко Константинов е казал: "Разни хора, разни идеали."
Ако отнесем това към приказния мебелен свят на "North Style", трябва да кажем: "Различни спални, но пък всички те са  идеални.

       "FELIS" напълно доказва това твърдение със своите разнообразни и стилни колекции, сред които всеки може да открие перфектното обзавеждане за всяка стая.

"BOLTON": Не просто тапицирано легло, а истинско бижу

        Здравейте, мили приятели на стила и комфорта. Вече имаме удоволствието да Ви представим една необикновена италианска мебел, която по-скоро би могла да бъде оприличена на същинско бижу.

Затаете дъх в трепетно очакване и се пригответе, защото представяме на Вашето внимание леглото "BOLTON" – част от колекцията "BED STORIES №2"

"BOWIE" Леглото с главно "Л"

        Здравейте, мили приятели на стила и комфорта. Позволете Ни да насочим Вашето внимание към едно от многобройните прекрасни предложения на италианската компания за мебели "FELIS", а именно леглото "BOWIE".  Включено в колекцията "BED STORIES №2" тази италианска мебел е съчетала в себе си най-високо качество в изработката и модерен и стилен дизайн. "

Дивани с функция за сън: изберете лукс и практичност

        Когато избират мебелите, които най-добре да пасват на нуждите им, повечето хора най-често трябва да избират между луксозна и красива мебел, която да стои добре в стаята, или да се спрат на такава, която да има приличен външен вид, но да е практична и мултифункционална. Но Вие не е нужно да правите компромис с лукса, за сметка на функционалността на мебелите си.

"TIFFANY": Красотата и комфорта в едно

        Както Великият Шекспир е казал: "Животът е сцена и всички ние сме актьори". Всеки се старае да изпълни най-добре своята роля и мисия. Сигурно ще бъдете изненадани да узнаете, че в "света на мебелите" този принцип също е напълно приложим. Съществуват толкова много и разнообразни предложения за перфектното легло, че получавате главоболие от прекаленото мислене и обикаляне по магазините или сърфиране из мрежата. 

"James": Диванът, който се грижи за Вашата почивка

        Здравейте, приятели и ценители на стила и качеството. Този път ще обърнем внимание на нещо МЕКО казано забележително, а може би е по-точно да го определим като впечатляващо. Но Всъщност което и от двете определения да изберем, ще бъде еднакво вярно, щом говорим за дивана "JAMES" на "FELIS". Безспорно италианската компания е лидер в производството на висококачествена мека мебел.

"FELIS": Мечтаната спалня е вече реалност

        В следващите редове "FELIS", чрез  официалния си партньор и вносител за България "North Style Ltd" желаят да споделят с Вас една съкровена и дълбоко пазена тайна. Става въпрос за едно познание, овладяването на което отне на екипа от специалисти на "FELIS" дълги часове на неуморен труд, но в крайна сметка те успяха - разкриха тайната на пълноценния здрав сън и сега те пожелаха да я споделят с Вас – техните приятели и верни клиенти.

"FELIS": Съвършенството е постижимо

            "FELIS" е компания за мебели, отличаващи се със своя стил, неповторим дизайн, качество и комфорт. Разпространена в множество държави, компанията се стреми да осигури на възможно най-широк кръг от клиенти възможността да се насладят на техните мебели, наподобяващи произведения на изкуството.

Модерни интериорни масички, Flamingo Collection от 'Felis'

        След летните отпуски и пътувания, нека обновим дома си с доказаните като качество италиански мебели Felis! Знаещите латински не е трудно да се сетят, че felis значи котка. Мебелите на фирма FELIS  носят най-ценните качества на многоликия хищник – красота, магнетичност, мекота, гъвкавост, уют, топлина, адаптивност, дискретност и какволи още не!

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×