Политика на фирмата

Политика на фирмата относно индивидуалните поръчки


Ако продуктът, който желаете да закупите не е наличен на склад, следва да се свържете с нас чрез телефонно обаждане, запитване с имейл или да ни посетите лично, за да получите допълнителна информация. Поръчката се приема по следния начин:

I. Ако ни посетите в централния шоурум в град Бургас, Вие бихте могли да се уверявате лично в качеството на продуктите, които предлагаме. Така ще оформим Вашата поръчка.

II. Ако сте ангажирани и нямате възможност да ни посетите, може да оформим Вашата поръчка и онлайн.
1. Детайлно изясняване на спецификациите и възможностите за поръчка на продукта (цвят, размери, характерни особености).
2. По имейл Ви изпращаме предварителен договор за доставка на мебели. В него са описани условия за доставка и данни за Вашата поръчка.
3. Ако не са необходими допълнителни корекции, издаваме проформа фактура с включено ДДС. В нея са описани спецификацията на Вашата поръчка, както и банковата сметка на фирма Норт Стил (ЕИК:200404945), по която да се извърши плащане. Издаваме проформа фактура за авансово плащане в размер на 50% от крайната стойност на поръчката.
4. След извършване на плащане до 5 календрани дни на посочен от Вас адрес, ще получите фактура в оригинал и договор за доставка в два екземпляра, подписани и подпечатани от нас.
5. Необходимо е единият екземпляр от договора за доставка да бъде подписан (от Вас) и подпечатан (при юридически лица). Той следва да бъде изпратен до адреса на централния офис на Норт Стил (гр. Бургас, к-с Славейков, бл. 126, ет.2, офис 16). 6. След установено плащане Вие ще получите обратен имейл с потвърждение за извършената от Вас трансакция.

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща: office@northstyle-bg.com
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

Сертификати

×

Сертификати

Гаранция за качество

Италия е прочута с високото качество на продуктите, които произвежда. Мебелите, които предлага фирма Норт Стил са с 100 % гаранция за качество. Притежаваният сертификат удостоверява произхода на продукта и качеството на неговата изработка. За да запазим доверието в своите клиенти, ние от фирма Норт Стил им предоставяме съответния сертификат за произход и качество, предоставяни от фирмите производител.

100% Made in Italy

×

100% Made in Italy

Защо мебели от Италия?

Като страна, създаваща традиции, Италия е станала модел за подръжание на много страни по света. Водещо е мястото й в мебелната индустрия. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели за дома, градината и офиса. Със 100% италиански произход са и осветителните тела, декорацията и аксесоарите за дома, които са в продуктовия каталог на фирма Норт Стил.

×

Как да поръчам?

Ако е продуктът е наличен

1. Чрез телефонно обаждане на номер: +359 0876 888 244
2. Чрез електронен имейл на нашата поща
3. Може да заповядате лично в нашия магазин и да получите компетентна консултация от наш сътрудник, който ще ви помогне при избора.

Индивидуална поръчка

×

Индивидуална поръчка

Мебели по проект

Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента:
цвят, размери, вид на материалите, в зависимост от индивидуалната спецификация на продукта, предлагана от съответния производител.

Бързи доставки

×

Бързи доставки

Доставка за 72 часа

Ако продуктът е наличен, ние осъществяваме експресни доставки в рамките на 72 часа. Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление. Плащенето се извършва при получаване на стоката.

×
}(this)